- 2,951
- 1,498
- 113
Sıra 17den15 e sadece 15 dk sürdü
Beyler 2k çekimli 250 TL yatirimli sağlam site var. 1k bonus 20 katı çevir 2k yap 250 yatır 2k çek konu açımıbakiye geçmişine bas
arkadaşın paylaşımıdan önce görmüştüm 2 saati aştı gelmez sandım sabaha doğru geldibakiye gecmişinde sadece gözüyor biliyorum para çekme kısmında henüz para cekme işleminiz bulunmuyor yazınca acaba bendemi öyle sadece diye sorayım dedim senin cekim nekadar sürede geldi
bonanza şaşırtıcı 5 3dk sürmedi 5bin olmasıÇekim verenler hangi oyunda yapıp çektiğini söyleyebilir mi dostlar
Şans işi aga ben sweet 1000 4600 civarından 0 ladim oyunlar fena sayılmaz şansın bol olsunÇekim verenler hangi oyunda yapıp çektiğini söyleyebilir mi dostlar
Aç bakalımBeyler 2k çekimli 250 TL yatirimli sağlam site var. 1k bonus 20 katı çevir 2k yap 250 yatır 2k çek konu açımı
Kontrol ediyorum aga duruma göre bakicazAç bakalım
5 Burning Power egt yapildiÇekim verenler hangi oyunda yapıp çektiğini söyleyebilir mi dostlar
Onay yaptıktan sonra hemen eklendi mi sana kralEkli dosyayı görüntüle 831886Alındı ve kaybedildi. Kaybedenler kulübü başlığı altında yeni konu açın orada kimler ne kaybediyor görelimde yalnızlık hissetmeyelim![]()
Benimde öyle 30 dk olduNumara doğruladım 15 dk oldu hala eklenmedi bonus