Yok diyenleri... YapicaksınŞimdi aldım 400 kişi bekledim var bonus
eywallah bro bakalim gelirse yazarim zatenGüle güle harca aga çekim 1 saat sürüyormuş haberin olsun
1 saati gecti daha gelmedi benm senın nekadar sürdüödeme geldi paylaşan arkadaşa teşekürller
Sen Hayla bekliyor musun aga Max 1 saat geliyormuş ama yoğunluktan dolayı sabırlı olun diyor destek1 saati gecti daha gelmedi benm senın nekadar sürdü
aynen ağa daha bi hareket yokSen Hayla bekliyor musun aga Max 1 saat geliyormuş ama yoğunluktan dolayı sabırlı olun diyor destek
Şartları nediraynen ağa daha bi hareket yok
Deneme Bonusundan elde edilen kazancın çekilebilir hale gelmesi için; 3.000 TL yapmanız halinde 300 TL 4.000 TL yapmanız halinde 400 TL 5.000 TL yapmanız halinde 500 TL 10.000 TL yapmanız halinde 1.000 TL olarak çekim işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yatırım şartımız bulunmamaktadır. Tüm slot alanlarında geçerlidir freespin alımları serbesttir. Canlı Slot ve Spor alanlarında geçerli değildir. Bol şanslar bol kazançlar dilerim.Şartları nedir
Yakında Sochaux da gelir🤣🤣Jojo mojo hojo devamı gelir bunun daha 😁
Ödeme yapıyormuş sanirim Makaraya aldık siteyi ama 😁 sms gelmiyo vazgeçtim ben alanlara bol sans 🫡Yakında Sochaux da gelir🤣🤣
Kanka uçak moduna al yada kapat aç gir SMS gelir ben öyle yapıyorumÖdeme yapıyormuş sanirim Makaraya aldık siteyi ama 😁 sms gelmiyo vazgeçtim ben alanlara bol sans 🫡
Otomatik eklense deneyekte destek te çok sıra vardır aga eyvallahKanka uçak moduna al yada kapat aç gir SMS gelir ben öyle yapıyorum
Destek şuan çalışmıyor galiba bazılarına SMS sonrası yüklenmiş hayırlısıOtomatik eklense deneyekte destek te çok sıra vardır aga eyvallah
Evet biladerim sadece slot sweet balıkçı tarzıSadece slot mu
bakiye geçmişine basarkadaşlar para çekme kısmında verdiginiz çekim gözüküyormu sizde bende sadece bakiye geçmişinde gözüküyor para çekme kısmında henüz para çekme işleminiz bulunmuyor diyor
bakiye gecmişinde sadece gözüyor biliyorum para çekme kısmında henüz para cekme işleminiz bulunmuyor yazınca acaba bendemi öyle sadece diye sorayım dedim senin cekim nekadar sürede geldibakiye geçmişine bas