- 1,050
- 293
- 83
hojabet401.comSitenin adresi yazmıyor nedir
hojabet401.comSitenin adresi yazmıyor nedir
Usta site adı yazıyor ama yasak olduğu için ben sadece isim yaptım www. .com yap googledenSitenin adresi yazmıyor nedir
EklemediKanka numaranı doğrula otomotik ekliyor
Numara doğruladım ekleme olmadı öylesine bir deneyim dedim altyapısı yok zatenKanka numaranı doğrula otomotik ekliyor
Bekleyin 2 3 dk sayfayı yeniyelin ekliyor ben öyle yaptımEklemedi
Vermiyorsa kapansın konu ustaNumara doğruladım ekleme olmadı öylesine bir deneyim dedim altyapısı yok zaten
Ben bağlandım desteğe ama çok yoğun talep oldugu için gev10dakka oldu eklenmedi otomatik eklenmiyormu tlfn doğrulama yaptim
Ağa eline saglikda bu kim .dDeneme Bonusundan elde edilen kazancın çekilebilir hale gelmesi için; 3.000 TL yapmanız halinde 300 TL 4.000 TL yapmanız halinde 400 TL 5.000 TL yapmanız halinde 500 TL 10.000 TL yapmanız halinde 1.000 TL olarak çekim işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yatırım şartımız bulunmamaktadır.
Slotta mı geçerli sadece
Okundu
![]()
Tüm slot alanlarında geçerlidir freespin alımları serbesttir. Canlı Slot ve Spor alanlarında geçerli değildir. Bol şanslar bol kazançlar dilerim.
Usta sana inanıyorum burdan çekim yapabilcek nadir kisilerden birisn hadi boş şansEkledi bakalım Biz satın alalım ne verecek
Hacı sen naptın nasıl gidiyor oyunDostlar yanıltmak gibi olmasın ben numara doğruladım 2 dk sonra kendis ekledi
Canlı desteğe kullanıcı adı ver sonra 3 5 daaka bekle kankNumara dogruladim otomatik mı ekliyor ağalar
Eyvallah kankaCanlı desteğe kullanıcı adı ver sonra 3 5 daaka bekle kank
Canlıya yazmadanmı ekledi kralEkledi bakalım Biz satın alalım ne verecek
Tebrikler dostum öderse teşekkür edersin artık o kadar laf dalaşına girdik5k yaptık 500 cekım verdik bakalım ödeme gelecekmi