- 1,851
- 987
- 113
Zor kral sürekli sayı yazmak lazım basketleri tek tek yazmak lazım yağ çekmek lazım yoksa olmaz 🤣şu forumda yine ödül isabet etmedi rjsnfns
Zor kral sürekli sayı yazmak lazım basketleri tek tek yazmak lazım yağ çekmek lazım yoksa olmaz 🤣şu forumda yine ödül isabet etmedi rjsnfns
Kankam elbet bir günşu forumda yine ödül isabet etmedi rjsnfns
beni öpseler sürekli sayı yazamam arada yazarım ama benim takip anlayısıma ters sapık gibi geliyor banaZor kral sürekli sayı yazmak lazım basketleri tek tek yazmak lazım yağ çekmek lazım yoksa olmaz 🤣
Bende öyleyim ama paraları onlar alıyor maalesef 😄beni öpseler sürekli sayı yazamam arada yazarım ama benim takip anlayısıma ters sapık gibi geliyor bana
bir iki kıssa anlatta aydınlanalım babaKankam elbet bir gün
Hikayelerde bitti kankam bizle beraberbir iki kıssa anlatta aydınlanalım baba
he ya sen ne oldu bi ara iyi bi çıkış yapıyodun nazar var nazarrHikayelerde bitti kankam bizle beraber
Takip etmek oluyor dost işi. Gücü bırakıp onu takip ediyoruz emek veriyoruzHayır zaten adam maçı takip ediyor uygulamaya yada siteye bakıyor sürekli sayı yazınca ne oluyor anlamadım neyse
Mantıklı bende işi gücü bırakıp bu ise gireyim asgariden getirisi yüksek 🤣Takip etmek oluyor dost işi. Gücü bırakıp onu takip ediyoruz emek veriyoruz![]()
Kesene bereket ödül geldi @hkmtgnlbol şanslar konu sana emanet artık ahaha
la kolpa muhabbet burdakileri tenzih ederek diyorum kanka muameleye bakıyo çoğu insan ruhsal masturbasyon pesinde takip hikaye yoksa eski totemciler takipçiler kalmadı dkskfkMantıklı bende işi gücü bırakıp bu ise gireyim asgariden getirisi yüksek 🤣
Forumun yarısı banlandıla kolpa muhabbet burdakileri tenzih ederek diyorum kanka muameleye bakıyo çoğu insan ruhsal masturbasyon pesinde takip hikaye yoksa eski totemciler takipçiler kalmadı dkskfk
Benimde bi tur banlanmam lazım siftahım yok henüz gerginimde bi tık 😅Forumun yarısı banlandı![]()
Dost senin papel aktifmiDostlar konu açtım filtre kalktı. @hkmtgnl misafirferverligin için teşekkür ederim reisim
Bakayim reis hiç bakmadim soğuk cüzdan olayına geçtim 1 haftadirDost senin papel aktifmi
Aktif reisDost senin papel aktifmi