- 5,930
- 4,327
- 113
geçmiş olsunPatladik sağlık olsun 😀
geçmiş olsunPatladik sağlık olsun 😀
Kesene bereket patron@EşrefTEK80 ben won kral. konu sana emanet. liste yasak olduğu için çekim gelince 3 kişiye ulaşacam. eşrefte wonlarsa oda başka 3 kişiye ulaşır.6 kişi falan ödül alır umarım. sanada bol şanslar dost tekrardan
Saol dost tebrıkler@EşrefTEK80 ben won kral. konu sana emanet. liste yasak olduğu için çekim gelince 3 kişiye ulaşacam. eşrefte wonlarsa oda başka 3 kişiye ulaşır.6 kişi falan ödül alır umarım. sanada bol şanslar dost tekrardan
Kesene bereket dost@EşrefTEK80 ben won kral. konu sana emanet. liste yasak olduğu için çekim gelince 3 kişiye ulaşacam. eşrefte wonlarsa oda başka 3 kişiye ulaşır.6 kişi falan ödül alır umarım. sanada bol şanslar dost tekrardan
afiyettt olsun@EşrefTEK80 ben won kral. konu sana emanet. liste yasak olduğu için çekim gelince 3 kişiye ulaşacam. eşrefte wonlarsa oda başka 3 kişiye ulaşır.6 kişi falan ödül alır umarım. sanada bol şanslar dost tekrardan
günooo broo@hkmtgnl günaydın tebrikler
Kesene bereket dost simit ekmek ayran bugün menüde teşekkür ederim@EşrefTEK80 ben won kral. konu sana emanet. liste yasak olduğu için çekim gelince 3 kişiye ulaşacam. eşrefte wonlarsa oda başka 3 kişiye ulaşır.6 kişi falan ödül alır umarım. sanada bol şanslar dost tekrardan
Adam koyun parası kaybetti az önce simit ayran diyon 😄Kesene bereket dost simit ekmek ayran bugün menüde teşekkür ederim
ulan harbiAdam koyun parası kaybetti az önce simit ayran diyon 😄

bol şanslar konu sana emanet artık ahaha@hkmtgnl reisin çekimi gelene kadar oyalanalim bari bizde bu 7 lik daha olalım 😀😀 gece NBA nin son kazancini da verelim geri 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 892667
bu wonn kaçarı yok@hkmtgnl reisin çekimi gelene kadar oyalanalim bari bizde bi 7 lik daha olalım 😀😀 gece NBA nin son kazancini da verelim geri 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 892667
Gelsin bu üst üste kayıp olduğu nerde görülmüş@hkmtgnl reisin çekimi gelene kadar oyalanalim bari bizde bi 7 lik daha olalım 😀😀 gece NBA nin son kazancini da verelim geri 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 892667
İlk yarı skor 27-41 2. Yarı geliyorum@hkmtgnl reisin çekimi gelene kadar oyalanalim bari bizde bi 7 lik daha olalım 😀😀 gece NBA nin son kazancini da verelim geri 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 892667
Başarılar@hkmtgnl reisin çekimi gelene kadar oyalanalim bari bizde bi 7 lik daha olalım 😀😀 gece NBA nin son kazancini da verelim geri 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 892667