- 6,221
- 4,541
- 113
3 haftadır citye Arsenalla Liverpoola 2şer 3 er tane gol attı leed bunada atsın ilk yarı işimiz görülsünSanki dep Aticak ilk yarı
3 haftadır citye Arsenalla Liverpoola 2şer 3 er tane gol attı leed bunada atsın ilk yarı işimiz görülsünSanki dep Aticak ilk yarı
Ev atar golu birazdan hiko3 haftadır citye Arsenalla Liverpoola 2şer 3 er tane gol attı leed bunada atsın ilk yarı işimiz görülsün
Bütün büyük takimlara attı umarım hemen atarlar dakika daralmadan3 haftadır citye Arsenalla Liverpoola 2şer 3 er tane gol attı leed bunada atsın ilk yarı işimiz görülsün
daha isabetli şutları yok. ne güzel basketten gidiyorduk hepsinde limit var oynatmıyor. futbola mahkum kaldıkBütün büyük takimlara attı umarım hemen atarlar dakika daralmadan
Evet bende basket bekliyordum futbol görünce şaşırdım neden limit oldu öyle anlamadımdaha isabetli şutları yok. ne güzel basketten gidiyorduk hepsinde limit var oynatmıyor. futbola mahkum kaldık
basket oynatmadımlimit vardı futbol aldık umarım gelir son adımmm 5
izliyor hakem biz oynadık ya ya iptal olur ya kaçırırpenaltı net Maçkolikten gördüm ahahha