- 43,261
- 23,495
- 113
Tebrikler güzeldi
Tebrikler @hkmtgnl dost İskenderi kaptiniz😅40 wonnn
SEYTANbırak manitayı bu sansla 20k yaparsın oyna devan
donuste ne yedıgını anlat bızde yemıs kadar olalım mıdemız bagırsaga yapıstıdost destekleriniz için teşekkürler
Züber yiyorsun sen miden nasıl yapışıyordonuste ne yedıgını anlat bızde yemıs kadar olalım mıdemız bagırsaga yapıstı
hepsını yersem hatun vurur benı ellemıyorumZüber yiyorsun sen miden nasıl yapışıyor
kesene bereketdostlar başından beri takip eden @JoeQuanqa dostuma teşekkürler. ve desteğini esirgemeyen @Metings1905 selamlar. @mossione iban atın 2 niz. çekim gelince o dağıtacak knka size. sizde roll açın alamayan arkadaşlara belki yardımcı olursunuz. kimse kusura bakmasın bütçe dar ve lazım. Bir dahakine daha fazla dağıtım inşallah. 300 er atacaz dostlarım
Teşekkürler dostdostlar başından beri takip eden @JoeQuanqa dostuma teşekkürler. ve desteğini esirgemeyen @Metings1905 selamlar. @mossione iban atın 2 niz. çekim gelince o dağıtacak knka size. sizde roll açın alamayan arkadaşlara belki yardımcı olursunuz. kimse kusura bakmasın bütçe dar ve lazım. Bir dahakine daha fazla dağıtım inşallah. 300 er atacaz dostlarım
Hakkaniyetli dağıtım kesene bereket teşekkür kankadostlar başından beri takip eden @JoeQuanqa dostuma teşekkürler. ve desteğini esirgemeyen @Metings1905 selamlar. @mossione iban atın 2 niz. çekim gelince o dağıtacak knka size. sizde roll açın alamayan arkadaşlara belki yardımcı olursunuz. kimse kusura bakmasın bütçe dar ve lazım. Bir dahakine daha fazla dağıtım inşallah. 300 er atacaz dostlarım
2 atım yapıp sana roll salarım burdakı kısılerden bırılerıne vereleım kazsnırsakHakkaniyetli dağıtım kesene bereket teşekkür kanka