- 11,011
- 7,118
- 113
Helal matematik hocanahe tmm agalar kafam durdu mk tbansjjs won bu. böyle bitse uzar bitmese zaten wonn
Helal matematik hocanahe tmm agalar kafam durdu mk tbansjjs won bu. böyle bitse uzar bitmese zaten wonn
Hesabı yenge mi aldı acaba
Harbi mi 🤣🤣knka takıla takıla böyle benimde beynim yandı sabahtan beri dır dır. dedim 1k ver kazanırsan 5k seni gezidrem dedim tamam dedi. ben şok mk agshhs
harbiden. gerçi kazanamasada gezdirecez el mahkum mk djdjjsHarbi mi 🤣🤣
Bı defa düşmüşsun artık mecbur gidecenharbiden. gerçi kazanamasada gezdirecez el mahkum mk djdjjs
Son adımı kazanda pazar gezmesı yapın kankaknka takıla takıla böyle benimde beynim yandı sabahtan beri dır dır. dedim 1k ver kazanırsan 5k seni gezidrem dedim tamam dedi. ben şok mk agshhs
5 dk sonra bitincekupon sonuçlanması uzun sürecek maçı bekliyor
İşte feraset işte adam gibi adamlıkknka takıla takıla böyle benimde beynim yandı sabahtan beri dır dır. dedim 1k ver kazanırsan 5k seni gezidrem dedim tamam dedi. ben şok mk agshhs
kazanmasakta gidicez gibi duruyor bro.hazırlığa başladı 😀😀Son adımı kazanda pazar gezmesı yapın kanka
Ozaman oynama cek parayı dırekkazanmasakta gidicez gibi duruyor bro.hazırlığa başladı 😀😀
Simit çay iyi gider boşver fakirlik sultanlıkkazanmasakta gidicez gibi duruyor bro.hazırlığa başladı 😀😀
Kazanarak gitmen lazım 😂kazanmasakta gidicez gibi duruyor bro.hazırlığa başladı 😀😀
Çek bence riske girme. Günün tadını cikarkazanmasakta gidicez gibi duruyor bro.hazırlığa başladı 😀😀