- 12,422
- 12,433
- 113
Sorma felaket çözüldü evİlk gol 43te gelmesine rağmen kabus yaşadık 30 35tr gelse demek yatmıştık
Sorma felaket çözüldü evİlk gol 43te gelmesine rağmen kabus yaşadık 30 35tr gelse demek yatmıştık
Heycan istiyordun al.sana heyecan hahahahahİlk gol 43te gelmesine rağmen kabus yaşadık 30 35tr gelse demek yatmıştık
Kesene bereket dostumknka 2 kişi demiştim onu 4_5 yapacam hepinizin emeğine sağlık
Kesene bereket kankaknka 2 kişi demiştim onu 4_5 yapacam hepinizin emeğine sağlık
kesene bereket giyinelim miknka 2 kişi demiştim onu 4_5 yapacam hepinizin emeğine sağlık
Korku tüneli oldu la bu daHeycan istiyordun al.sana heyecan hahahahah
Kesene bereket broknka 2 kişi demiştim onu 4_5 yapacam hepinizin emeğine sağlık
Ben araştırdım koruyucular erken terketmiş görev yerlerini ondan oldu böyleKorku tüneli oldu la bu da
Tamamdır bro kesene bereket@mossione @halil889* @Barrios @murobaşkan @Kemal34 hepinize 250 ister rol açın ister açmayın yalnız ben bir kişiye gönderecem o dağıtsın ben manitanın yanına gitmem lazım acil
Benim ihtiyaç var ben rol açmayacam bilginiz olsun@mossione @halil889* @Barrios @murobaşkan @Kemal34 hepinize 250 ister rol açın ister açmayın yalnız ben bir kişiye gönderecem o dağıtsın ben manitanın yanına gitmem lazım acil
sıkıntı yok kafanıza göre dostlarBenim ihtiyaç var ben rol açmayacam bilginiz olsun
Kanka arkadaş sana atsın benim payı sen bana paslarsin olur muTamamdır bro kesene bereket
Ben de öyle isteyecektim aslında 😂😂Kanka arkadaş sana atsın benim payı sen bana paslarsin olur mu
tmhalil knka sen bana iban at ben sana atayım sen dağıt millete olurmu dost
Niye la kanka benim o arkadaş ile işim yok o yüzden dedimBen de öyle isteyecektim aslında 😂😂