- 27,820
- 14,868
- 113
Aynen yeter sınavı geçtilerşu dk 0 0 bile yeter onlara
Aynen yeter sınavı geçtilerşu dk 0 0 bile yeter onlara
Ne kilotu bende oda yok hahahahahahbeyler şortları giymediniz dimi totem devam kilotla oturuyoruz gol gelmesin
gol gelirse mecbur donlarda çıkacakKanka istersen donları da çıkaralım sen nasıl istersen ama şimdilik sıkıntı yok gibi 😂
Kanka ben işimi garantiye aldım o zaman çıkardım komple basılma ihtimaline karşı kapıyı da kilitledim açıklama yapamam evdekilere goldü totemdi😂gol gelirse mecbur donlarda çıkacak
Diğer maç 0-3 oldu hahahahahagol gelirse mecbur donlarda çıkacak
Kim tarafından acaba hahahahaBugün korunuyoruz başka açıklaması yok. 3 adımda bu kadar rahat gidemez normalde
Kankam korunmanın faydaları 😅Bugün korunuyoruz başka açıklaması yok. 3 adımda bu kadar rahat gidemez normalde
tam bende onu yazacaktım öbürüne oynasak paket oluyormuşDiğer maç 0-3 oldu hahahahaha
Aynen hemde bunun oranı daha yüksekti güzel olmuştam bende onu yazacaktım öbürüne oynasak paket oluyormuş
yani knka benim roller genelde böyle oluyor ama bugün sıkıntısız kılçıksız rahat geldiBugün korunuyoruz başka açıklaması yok. 3 adımda bu kadar rahat gidemez normalde
dost musun düşmanmı halil 😀😀kaçan şans 3
Nazar değmesin bro amanyani knka benim roller genelde böyle oluyor ama bugün sıkıntısız kılçıksız rahat geldi