- 5,071
- 2,154
- 113
4-55 süre
Yav fazla aldırış etme herkes bişey söylüyor, daha iyisini yapsın memnun olmayan@Black81 kardeş ben her zaman fazlasını dağıtıyorum 2 diyorum 5 kişi yapıyorum. tanıyanlar bilenler bilir. beğenmediysen kötü yorum yapmana gerek yok iyi forumlar
Bol şans knk@Black81 kardeş ben her zaman fazlasını dağıtıyorum 2 diyorum 5 kişi yapıyorum. tanıyanlar bilenler bilir. beğenmediysen kötü yorum yapmana gerek yok iyi forumlar
Kötü yorum yok kardeşim kazanılan miktara göre 2 kişi 500 vereceğine 4 kişi 250 vereceksin ki daha çok insan nasiplensin kötü bir yorum değil eleştiri benim ki@Black81 kardeş ben her zaman fazlasını dağıtıyorum 2 diyorum 5 kişi yapıyorum. tanıyanlar bilenler bilir. beğenmediysen kötü yorum yapmana gerek yok iyi forumlar
@hkmtgnl dmye maç attım kanka bak istersensabah sabah rolling tatlı olur.hele bide adımlar başarılıysa dadından yenmez. ikastan 100 de 100 aldık tek golle 20 k kaçtı. çevrim tamam zaten. kasayı yükselmeye gidiyorum.bol şanslar.başarılı olursak 2 dosts yardımcı oluruzEkli dosyayı görüntüle 835336Ekli dosyayı görüntüle 835338