- 1,610
- 531
- 113
Kesene bereket dostlara başarılarbaşından beri takipçi olan @BySwigger ve @Metings1905 e roll yaptıralım dostlar. kasa zaten küçük.herkes anlayışla karşılar sanırım
Kesene bereket dostlara başarılarbaşından beri takipçi olan @BySwigger ve @Metings1905 e roll yaptıralım dostlar. kasa zaten küçük.herkes anlayışla karşılar sanırım
burdan alamaynlar umarım o rollden alırlarbaşından beri takipçi olan @BySwigger ve @Metings1905 e roll yaptıralım dostlar. kasa zaten küçük.herkes anlayışla karşılar sanırım
Kesene bereket dost daim olsunbaşından beri takipçi olan @BySwigger ve @Metings1905 e roll yaptıralım dostlar. kasa zaten küçük.herkes anlayışla karşılar sanırım
Metin iyi alisti 7 24 burda masallah tek başına çete kurdu adam puababaşından beri takipçi olan @BySwigger ve @Metings1905 e roll yaptıralım dostlar. kasa zaten küçük.herkes anlayışla karşılar sanırım
En azından olunca senın gıbı ezıp gelmıyorym puhahaMetin iyi alisti 7 24 burda masallah tek başına çete kurdu adam puaba
Kesene bereket Metin alda gel hadibaşından beri takipçi olan @BySwigger ve @Metings1905 e roll yaptıralım dostlar. kasa zaten küçük.herkes anlayışla karşılar sanırım
Dost dm kutun kapalıbaşından beri takipçi olan @BySwigger ve @Metings1905 e roll yaptıralım dostlar. kasa zaten küçük.herkes anlayışla karşılar sanırım
Senin olmuyor ki hiç bir zaman ezesin 2 senedir seni tanıyorum da senden daha icraat göremedim puahaEn azından olunca senın gıbı ezıp gelmıyorym puhaha
Olunca dostları goruyoruz pıranaları degılSenin olmuyor ki hiç bir zamn ezesin 2 senedir seni tanıyorum da senden daha icraat göremedim puaha
Kendi kurduğun cumleye kendin inaniyorsan dicek lafım yok sana puahaOlunca dostları goruyoruz pıranaları degıl
@mossione dm atildiknka ödül kaznanlar mossione dm atsın ibanları o dağıtım yapacak
Ne alırım ne veırırm bundan sonra dedın rollerde gormım senı kulagını kıvırırırm puahahKendi kurduğun cumleye kendin inaniyorsan dicek lafım yok sana puaha
Lan odul mu aldık konumu açtık bos bos yine baslama forumun sahibi olsam sana çoktan ban atmistimNe alırım ne veırırm bundan sonra dedın rollerde gormım senı kulagını kıvırırırm puahah
Bi an başka sandım dm geliyor du hemen abi hahahahahahBolşanslar çok şükür çok zenginiz ama kalpten
Öyle bişey olsa tek maç tek gol konusu gelirdi mesela çok uzun zamandır bülbül ötmüyorBi an başka sandım dm geliyor du hemen abi hahahahahah