- 14,931
- 12,102
- 113
Para isticrm 5bin dolsr
Umarım erken öderbeklemedeyiz
daha işleme almadı bile bi daha yatırmayız zaten eksiyi yedi bendenUmarım erken öder
Yalan söylüyorlar yok ödeme felan . Aynen oynama birdahadaha işleme almadı bile bi daha yatırmayız zaten eksiyi yedi benden
öderler knka sakin ol. ödemezse başkandan alırız ahahhaYalan söylüyorlar yok ödeme felan . Aynen oynama birdaha
Ödeme 5 dakika da olacak kral yoksa bir anlamı kalmıyoröderler knka sakin ol. ödemezse başkandan alırız ahahha
Bu site ödemede sıkıntılı çok geç ödüyor dediğimde Çanakkaleyi savunan erlerimiz gibi savunmaya geçmişti birisi nerede o. Sahvergeç mi pasvergeç mi neydi adı😂öderler knka sakin ol. ödemezse başkandan alırız ahahha
Niye bu kadar uzun sürdü yahala işleme alınmadı. havale ile geç gelir dediniz kripto çekin dediniz bana ama daha hala sürüyor bekleme @Onlybet Destek
bilmiyorum ki dükkanı kapatacaklar herhaldeNiye bu kadar uzun sürdü ya
Ben siteyi sevmedim diye mevcut bakiyeyi çekeyim dedim son 250 lira kaldı çekim verdim 1buçuk saatte ödedibilmiyorum ki dükkanı kapatacaklar herhalde
Beklemeye devam maalesef hocambilmiyorum ki dükkanı kapatacaklar herhalde
@Onlybet Destek ??hala işleme alınmadı. havale ile geç gelir dediniz kripto çekin dediniz bana ama daha hala sürüyor bekleme @Onlybet Destek
Hocam bunun siteyle hiç bir alakası yoktur, sadece ödeme firmasında bulunan güncellemeden dolayı gecikmeler mevcuthala işleme alınmadı. havale ile geç gelir dediniz kripto çekin dediniz bana ama daha hala sürüyor bekleme @Onlybet Destek
Yatırıken neden hıc guncelleme olmuyoHocam bunun siteyle hiç bir alakası yoktur, sadece ödeme firmasında bulunan güncellemeden dolayı gecikmeler mevcut
hangi yöntemle verelim çekimi hangisi hızlı gelir söyleyin onu kullanalımHocam bunun siteyle hiç bir alakası yoktur, sadece ödeme firmasında bulunan güncellemeden dolayı gecikmeler mevcut
Şimdi bı o kadar daha bekleyecenhangi yöntemle verelim çekimi hangisi hızlı gelir söyleyin onu kullanalım
Hako işleme almadıki zaten daha yeni şeklinde duruyor. farkeden birşey olmayacakŞimdi bı o kadar daha bekleyecen
Geç ödüyor bu site normal zamanda da kaç kez çekim yaptım 1 o hariç çoğu geç ödediHako işleme almadıki zaten daha yeni şeklinde duruyor. farkeden birşey olmayacak