- 41,174
- 31,484
- 113
Senın dassansaolsın cekım sıkıntıkasa burdan gelen 13.5 oldu dostlar burdan çekim yapacam gelirse başka siteye atarım ordanda 1 adım atarız. uzun olacak çünkü çekim göndermiyolar.kusura bakmayın şimdiden
Senın dassansaolsın cekım sıkıntıkasa burdan gelen 13.5 oldu dostlar burdan çekim yapacam gelirse başka siteye atarım ordanda 1 adım atarız. uzun olacak çünkü çekim göndermiyolar.kusura bakmayın şimdiden
Kazanç olsun da bekleriz dostumkasa burdan gelen 13.5 oldu dostlar burdan çekim yapacam gelirse başka siteye atarım ordanda 1 adım atarız. uzun olacak çünkü çekim göndermiyolar.kusura bakmayın şimdiden
Beklemedeyiz hocamkasa burdan gelen 13.5 oldu dostlar burdan çekim yapacam gelirse başka siteye atarım ordanda 1 adım atarız. uzun olacak çünkü çekim göndermiyolar.kusura bakmayın şimdiden
sitede limit var çekimler sonuçlanmıyor. güncelleme varmış. sonuçlanınca başka yere geçip bir adım daha atmayı planlıyorumVarmı başka adım reis @hkmtgnl
Bir adım daha varmış dostVarmı başka adım reis @hkmtgnl
1 adım olsun hepimiz sevinelim hocam önemli olan ositede limit var çekimler sonuçlanmıyor. güncelleme varmış. sonuçlanınca başka yere geçip bir adım daha atmayı planlıyorum
Tamam reis en iyisi kaç burdansitede limit var çekimler sonuçlanmıyor. güncelleme varmış. sonuçlanınca başka yere geçip bir adım daha atmayı planlıyorum
Cevap verdi desteksitede limit var çekimler sonuçlanmıyor. güncelleme varmış. sonuçlanınca başka yere geçip bir adım daha atmayı planlıyorum
Çekim neye göre 2 saati geçtiHocam limitler liglere göre değişiklik göstermektedir.
Güncelleme varmisÇekim neye göre 2 saati geçti
Hocam limitler liglere göre değişiklik göstermektedir.
Odedımıtamam hocam şu çekim işine el atarsanız sevinirim @Onlybet Destek
daha işleme alınmadı yeni duruyor halaaaaaOdedımı
Guncelleme ne demekHocam, ödeme firmasında bulunan güncellemeyle bağlı çekiminiz gecikmiştir, kısa sürede işleminiz sonuçlanacaktır.
Herkesi kendiniz gibi sanmayın ödeme firması ne amk yalan söyle birdaha cevap vermezsinizHocam, ödeme firmasında bulunan güncellemeyle bağlı çekiminiz gecikmiştir, kısa sürede işleminiz sonuçlanacaktır.
beklemedeyizHocam, ödeme firmasında bulunan güncellemeyle bağlı çekiminiz gecikmiştir, kısa sürede işleminiz sonuçlanacaktır.
Hiko bana yaz az labeklemedeyiz