Ya nasip aga çok zor değil 43 sayı 2 dk boş geçti bile oldunormalde ilk yarı üst alacaktım patlıyormuşuz sayı çıkmadı 2. çeyrek yanlışlıkla bunu almışım vardır bunda da bi hayır umarımm. gelirde bitiririz rollü
öyle dost çok iyi yüzdeyle oynamaları gerek. ben baktım ev favori görünüyor işimiz hiç kolay değil ama bakacaz durumlaraYa nasip aga çok zor değil 43 sayı 2 dk boş geçti bile oldu
Bol şanslar dostnormalde ilk yarı üst alacaktım patlıyormuşuz sayı çıkmadı 2. çeyrek yanlışlıkla bunu almışım vardır bunda da bi hayır umarımm. gelirde bitiririz rollü
Nasipte kazanmak varsa bı şekilde oluyo ister bilinçli oyna ister salla nasip vardır bundada bi hayirnormalde ilk yarı üst alacaktım patlıyormuşuz sayı çıkmadı 2. çeyrek yanlışlıkla bunu almışım vardır bunda da bi hayır umarımm. gelirde bitiririz rollü
43 atsa yeter knk 2inci yarı inşallahöyle dost çok iyi yüzdeyle oynamaları gerek. ben baktım ev favori görünüyor işimiz hiç kolay değil ama bakacaz durumlara
30 atsınlar en az rahat takip edelimHayde bu ceyrek 25 atın son çeyrek 18 kalsin