- 4,445
- 2,688
- 113
form ölü canlandıralım..siteye atıp geliyorum. bu sefer ortak kasa yengenizle..1 er k koyduk. bol şanslar.
Yengemize bolşans o kazanırsa sende kazanırsın atlete selam dostform ölü canlandıralım..siteye atıp geliyorum. bu sefer ortak kasa yengenizle..1 er k koyduk. bol şanslar.
Bol şanslarform ölü canlandıralım..siteye atıp geliyorum. bu sefer ortak kasa yengenizle..1 er k koyduk. bol şanslar.
Bol şanslar dostumform ölü canlandıralım..siteye atıp geliyorum. bu sefer ortak kasa yengenizle..1 er k koyduk. bol şanslar.
Bol şanslarform ölü canlandıralım..siteye atıp geliyorum. bu sefer ortak kasa yengenizle..1 er k koyduk. bol şanslar.
Allah ayırmasın bolsansform ölü canlandıralım..siteye atıp geliyorum. bu sefer ortak kasa yengenizle..1 er k koyduk. bol şanslar.
Hayali bile saç beyazlatir bol şansform ölü canlandıralım..siteye atıp geliyorum. bu sefer ortak kasa yengenizle..1 er k koyduk. bol şanslar.
bol şanslar dostform ölü canlandıralım..siteye atıp geliyorum. bu sefer ortak kasa yengenizle..1 er k koyduk. bol şanslar.
Bu betcolar son zamanlarda sıçtk yabetcolarda sıkıntı var yine ya yatıım yaptım ama maçlar açılmıyor hiçbiri. site bulamadım viraya yatırdım. sponsor diye
hemde nasıl sıkıntı bu betco nasıl düzelecek bilmiyorum ilk önce kazanç şimdi de kayıp gösterdibetcolarda sıkıntı var yine ya yatıım yaptım ama maçlar açılmıyor hiçbiri. site bulamadım viraya yatırdım. sponsor diye
geçmiş olsun dosthemde nasıl sıkıntı bu betco nasıl düzelecek bilmiyorum ilk önce kazanç şimdi de kayıp gösterdi![]()
Bol bol şanslar dostform ölü canlandıralım..siteye atıp geliyorum. bu sefer ortak kasa yengenizle..1 er k koyduk. bol şanslar.