http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Hipokrat / Fenerbahçe

Kupon Miktarı
8000
Kupon Oranı
8.00

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,668
11,644
113
Ergin atamanı severim ama bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'nin final oynamasını isterim . Türk takımı sonuçta. Keyifli bir maç olur umarım

Croxilex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,217
2,325
113
Reis yanlış anlama ama Ergin fena bilendi Fenere adama ana bacı kaydılar geçen otelde, hani Ergin g.tünü verir bu maöı vermez bir şekilde
Kendi gelip ilk kufuru ediyor. Taraftari tahrik ediyor sonra kufur yiyince mağdura yatiyor. Otelde de bir tane aile var adama sakin ol yapma ne gerek var diyor onlara bağırıp cagiriyor bu kez yavsak pislik herif.

Taraftar kufursuz tezahürat yapiyor normal bu her spor dalinda her anda var kendisi ilk kufuru edip tahrik ediyor adamlari

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Kendi gelip ilk kufuru ediyor. Taraftari tahrik ediyor sonra kufur yiyince mağdura yatiyor. Otelde de bir tane aile var adama sakin ol yapma ne gerek var diyor onlara bağırıp cagiriyor bu kez yavsak pislik herif
Evet aileye sataşınca sinirlendim ben de

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,463
6,208
113
Kendi gelip ilk kufuru ediyor. Taraftari tahrik ediyor sonra kufur yiyince mağdura yatiyor. Otelde de bir tane aile var adama sakin ol yapma ne gerek var diyor onlara bağırıp cagiriyor bu kez yavsak pislik herif.

Taraftar kufursuz tezahürat yapiyor normal bu her spor dalinda her anda var kendisi ilk kufuru edip tahrik ediyor adamlari
İşte sonuçta bilendi hacı zor olucak onu diyorum

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Jasikeviciusa güvendik dedim adam 12-0a kadar mola almadı şaka gibi aq

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,801
7,737
113
fener yine hurma sıçtırtacak millete krizde

Croxilex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,217
2,325
113
Bu guduric denen herifin allah bin turlu belasini versin ama

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Panalı oyuncular normal oyununu oynuyor bizimkiler sanki bu maçın final four maçı olduğunu yeni haberleri olmuş gibi bir heyecanları var

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Dorsey malı yüzünden tüm seri bozuldu

Croxilex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,217
2,325
113
Yok dedigin gibi takimin macin f4 maci oldugundan haberi yok baska açıklaması olamaz su hatalarin top kayiplarinin. Pana bir bok oynamadan 10 fark yapiyor. Bakalim genelde üçüncü periyotlarda agirligini koyan bir takım fb, devrede koc toplar bu salaklari insallah

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Dorsey yüzünden fark açıldı yine tam sövmelik ya