- 64,619
- 29,960
- 113
Hadi horozcu enişte rol yok mu tekmi yiyoz
Dm acik senin.ben hic kapali gormedim.gecen kazandi bu arkadas bana attiydi erhanLa yok abi takılıyorum ben buna 2 gündür yok dm kapattin yok böyle yaptin sanırsın kazaninca para göndermedik kaçtık
Rastgelsin dostBir iki ödeme yaptik sineye çekildik dost pusuya yattım haftasonunu bekliyoruz 😅
Yapma dost etme 😄😅Enişte maçta yok en iyisi slota gidip kaybedek
Usta biz de gelebiliyor muyuz gruba ? Maksat sohbet olsunDm yi aç gruba eklicem
Noldu geçen hafta 10 k lik konular açıyorsun paran mı bitti pirketHadi horozcu enişte rol yok mu tekmi yiyoz
Bi herzaman açarız sahtekar sen gibi para yokken dmden yazıp varken ayakcılık yapmayız hadi işine yürüüNoldu geçen hafta 10 k lik konular açıyorsun paran mı bitti pirket
Uza hadi laf kalabalığı yapmaBi herzaman açarız sahtekar sen gibi para yokken dmden yazıp varken ayakcılık yapmayız hadi işine yürüü
Ağlama lanUza hadi laf kalabalığı yapma
Uza yancinida al hadiAğlama lan
yav dayı kumar adamı bitirir sabah sabah içimizden geçti ak slotları perişan ettiHg dost biraz kumar döndüreyim ben bana bol şans
Eger beni kastediyosan kafana basarim senin canim yüz verdik şimarmaUza yancinida al hadi
Hayırdır suvatım teşko değilmiyiz doğru dedi ayakcıEger beni kastediyosan kafana basarim senin canim yüz verdik şimarma
Bize kimse yanci falan diyemez savasim dostlukla yanciligi ayirt edemeyen konusmasin bir zahmetHayırdır suvatım teşko değilmiyiz doğru dedi ayakcı
Dagitim yapsan ne olur nickinde 31 var awViskimi aldım konuyu okuyorum keyfim yerinde biraz daha keyiflenirsem dağıtım yaparım
PuahahahahahaDagitim yapsan ne olur nickinde 31 var aw