Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hindistan Pakistan

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Kardeşim ağzına sağlık gönlüme tercüman oldun
Valla dostum ben pakistani severim Türkiye için yaptıklarını tarihten baktığımda bizim onlar için çok az şey yaptığımıza rağmen Türkiye'nin her konusunu kendi konusu gibi gören başka bir ülke yoktur Rusya'nın bizi nükleer ile tehtid ettiğinde bizden önce Rusya'ya Türkiye'nin nükleer gücü yoksa bizim Var diyerek cevap veren bir kardeşimiz var bu meselede hindistani destekliyen ABD pakistani dizginlemek için ateşe benzin döküyor oste olsy bundan ibaret Pakistan yıllardır bu meselelerle uğraştığı için ülkesini sicratamadi en son cinle pakistani ticari olarak yakinlasmasindan dolay ABD rahatsız oldu ve Hindistan'da yana tavır alıyor

Yani bunları bilmek için prof olmaya gerek yok bosnayi nasıl çoğu şeyden ayriyorsa ABD Pakistan'da aynı şekil yapıyor mesele müslüman olması ve Türkiye'ye yakin olmaları tek sebep bu

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,112
598
113
Valla dostum ben pakistani severim Türkiye için yaptıklarını tarihten baktığımda bizim onlar için çok az şey yaptığımıza rağmen Türkiye'nin her konusunu kendi konusu gibi gören başka bir ülke yoktur Rusya'nın bizi nükleer ile tehtid ettiğinde bizden önce Rusya'ya Türkiye'nin nükleer gücü yoksa bizim Var diyerek cevap veren bir kardeşimiz var bu meselede hindistani destekliyen ABD pakistani dizginlemek için ateşe benzin döküyor oste olsy bundan ibaret Pakistan yıllardır bu meselelerle uğraştığı için ülkesini sicratamadi en son cinle pakistani ticari olarak yakinlasmasindan dolay ABD rahatsız oldu ve Hindistan'da yana tavır alıyor

Yani bunları bilmek için prof olmaya gerek yok bosnayi nasıl çoğu şeyden ayriyorsa ABD Pakistan'da aynı şekil yapıyor mesele müslüman olması ve Türkiye'ye yakin olmaları tek sebep bu
Söylediklerine imzamı atıyorum kardeşim ama bugün cumhurbaşkanimizin da aynı şekilde desteğini duymak isterdim fakat Asyadaki gerilimler enerji kaynaklı falan dedi kapattı konuyu.

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113

Ağzına sağlık gözunun gördüğü herşeye tanrı diye tapan inek fare put ayırt etmeksizin milyarlarca ahmak insanın Dünyanın baş belası ABD şerefsizinin peşine takılmasını normal görüyoruz Pakistan gerekeni yapar Allah'ın izniyle

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Bazı yorumlara bakıyorum da insan bu adamlarla aynı ülkede yaşadığına utanıyor arkadaş seninle aynı dine sahip ve seni kardeşi gibi gören bir ülke Pakistan Türkiye'nin doğudaki vilayetidir diyecek kadar sana sadık olan bir kardeşinin meselesine bukadar komik yazılar yazılması utanc verici yazık
Nankör memleketimizde çok...oda neki bu devletin maasiiyla ailesini gecindirirler mal mülk edinirler,sonra bu ülkeye ihanet ederler,hem sevmiyoz Türkiye'yi derler hem vatanımızda hayat sürerler,,sevmeyenler ülkeyi terk etmiyor da MK...

cyberboy2004

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
233
71
28
Nankör memleketimizde çok...oda neki bu devletin maasiiyla ailesini gecindirirler mal mülk edinirler,sonra bu ülkeye ihanet ederler,hem sevmiyoz Türkiye'yi derler hem vatanımızda hayat sürerler,,sevmeyenler ülkeyi terk etmiyor da MK...
Aynen dayi bizim millet namkör 😃 hatta bizim emmoglu hayatinda çalışmamış devlete gitti bana mayış verin dedi çalışmak istemiyorum dedi 100 bin dolar mayış bağladılar. 3 villa 6 mercedes mal mülk edindi 😃 hey allahim bi de gitmiyorlar diyor Avrupa kabul etse memlekete insan kalmaz.tirlarin arkasinda gidiyorlar. malk mülk edinen gariban vatandaslar değil menzil tarikati kadınları çakarli mercedes yaz internete kimler o musluğu acip cebini dolduruyor görürsün. o devletten para aliyorlar dedigin okulu ataması ne yollardan geçiyorlar bedava vermiyorlar. bedava atanıp alanda var tabi bil bakalim onlar kimlerden 😃

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,639
1,647
113
Pakistan osurur.. Hindistan'ın abdesti kaçar..

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,582
49,801
113
Lan savaşmayın bu yine bize patlar aw göç falan olur

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,004
2,743
113
bu başkan pakistanın nükleer silah üretmesini saglamıştı darbe yapan generaldi pakistanı bugün duruma getiren adamdı
O yüzdende Muhsin başkan gibi Eşref Bitlis Paşa gibi bir uçak kazası ile vefat etti