- 1,350
- 564
- 113
eti gayet güzelOt gibi de eti var çok değerli nesini severler anlamam., miğde bulandırıcı, hem gulu gulu diyen birini yiyemem ben 🙂
Hiç yemediğin o kadar belli ki tavuk etinden bin kat lezzetlidirOt gibi de eti var çok değerli nesini severler anlamam., miğde bulandırıcı, hem gulu gulu diyen birini yiyemem ben 🙂
O zaman allah sana bol bol kobra yemeyi nasip etsin.Gunde 3 ögün.Bir kaç defa denedim yemeyi ama güzel değil yılan eti daha güzel hindiden
Çok yediğimden hocam, kıbrısta askerlik yapanlar bilir, içmizde hindi çıkacaktı, bir de sulu yemek yapıyorlardı. Ama kavurması güzel.Hiç yemediğin o kadar belli ki tavuk etinden bin kat lezzetlidir
çok yediysen yavan gelir normaldir kararında yediğin sürece güzel tadıÇok yediğimden hocam, kıbrısta askerlik yapanlar bilir, içmizde hindi çıkacaktı, bir de sulu yemek yapıyorlardı. Ama kavurması güzel.
Ben yemem de almam da, alana da hayır demem, buyur sen önümden yeO zaman allah sana bol bol kobra yemeyi nasip etsin.Gunde 3 ögün.
knkam sen biftekten aşşağı düşmediğin için beğenmemen normal sanırımHindi etine güzel değil diyenler olmuş. Allah'ım ağlayacam
Ben eski askerim kardaşım, gerekirse kobra eti değil, domuz eti bile yerimO zaman allah sana bol bol kobra yemeyi nasip etsin.Gunde 3 ögün.
Yok yav ben de seviom hindi eti. Gayet güzel yanında bide bulgur pilavı yaptın mı offknkam sen biftekten aşşağı düşmediğin için beğenmemen normal sanırım
askeriyede bonfile bile çıksa yenemeyebilir önemli olan eti nerede ve nasıl yapıldığı hayvanda suç yok yani 😂Ben eski askerim kardaşım, gerekirse kobra eti değil, domuz eti bile yerim
Tiksinti var işte , aynı tavrı kerevize de koyarım. Herkesin zevki farklı, bi domuz eti yemedim şı hayatta, ama eminim ki tüm etlerden lezzetlidir.askeriyede bonfile bile çıksa yenemeyebilir önemli olan eti nerede ve nasıl yapıldığı hayvanda suç yok yani 😂
kerevizde güzel ya aslında işte dediğim gibi bin kişiye yapılan yemekle senin kendine temiz temiz yaptığın yemek aynı olmaz knkTiksinti var işte , aynı tavrı kerevize de koyarım. Herkesin zevki farklı, bi domuz eti yemedim şı hayatta, ama eminim ki tüm etlerden lezzetlidir.
Aynenkerevizde güzel ya aslında işte dediğim gibi bin kişiye yapılan yemekle senin kendine temiz temiz yaptığın yemek aynı olmaz knk
Bn yedim bnde beğenmedim çok yavan tadı varHiç yemediğin o kadar belli ki tavuk etinden bin kat lezzetlidir