@zebra 🤣🤣🤣🤣bilmediğiniz yerlerden böyle şeyler almayın, geberip gitmeyin. Forumda da bunu zebra falan kullanır anca, belki efsane de olabilir onun sağlık sıkıntısı cok belki biri de budur.
Zebra dayıma lazım olur belki sormak lazım
Yarıldım amkbilmediğiniz yerlerden böyle şeyler almayın, geberip gitmeyin. Forumda da bunu zebra falan kullanır anca, belki efsane de olabilir onun sağlık sıkıntısı cok belki biri de budur.
Dalga kaldırıcı geciktiriciNeye yarıyor bu aga
Yazıyorum sana 10 kutuAlın işte ne yapacaniz tok karninan atın günde iki defa
Maaşı alayım da hafta iciYazıyorum sana 10 kutu![]()
Şu forumda açılan konulara her gün hayret ediyorum doğrusu @DaimonBeyler selamın aleyküm bizim bir arkadaşa geldi bu 50-60 kutu var bundan trendyolda fiyatı normalde 1300 tl bunu daha az miktarlara vericez ama nerelere satabiliriz bunu acaba acil nakite sıkıştık fikri olan varmı acaba
Müdür 5 kutu kaça bırakırsın uyguna ver alalımYazıyorum sana 10 kutu![]()
Sana 3 liraMüdür 5 kutu kaça bırakırsın uyguna ver alalım
açtığı konu bunun zaten hilti makina sıda inşaat da kulanilan konuya niye hilti yazmiş ali kemal onu anlamdim 🤣lan hilti diyince aklıma iş makinesi geldi
Ne desin kral tarak kaldiricimi desin🤣açtığı konu bunun zaten hilti makina sıda inşaat da kulanilan konuya niye hilti yazmiş ali kemal onu anlamdim 🤣
Veya taraksavar🤣Ne desin kral tarak kaldiricimi desin🤣
valla çığlık atıyom her mesajaaçtığı konu bunun zaten hilti makina sıda inşaat da kulanilan konuya niye hilti yazmiş ali kemal onu anlamdim 🤣