- 43
- 12
- 8
30 mesajın olanların postunu da gördük mesaj sayısı ile bir ilgisi yok son işlem etkinlik ise yatırım istiyor hem okumaz hem tersler milleti3 mesajı var yatırımsız diye konu açmış içine girince 100 tl yatırım çıkıyon banlayın geçin işte
siteyi yeni duydum mobil veriden uye oldum ip dedi mk 😁DENEME BONUSU 100 FREESPIN
1- Deneme bonusu Pragmatik Sağlayıcında '' TATLI BONANZA '' oranları geçerlidir.
2-Spin değeri 1₺'dir.
3- Deneme bonusu ile 250₺ kazanç kâr ettikten sonra min-max 250₺ olarak çekim yapabilirsiniz. Üzeri kazançlar sistem tarafından silinir.
4- Son finans işleminiz etkinliği, telegram bonusu ise min. 100₺ yatırım yapmanız gerekmektedir.
Anaparanızı 1 katı program sağladıktan sonra 350₺ olarak çekim yapabilirsiniz.
5- Yatırım - Para çekme mali işlemi olan üyeler yararlanamaz.
6- Deneme bonusunu alabilmeniz için kayıt oluşturmayı tamamladığınızda eksiksiz ve doğru olması gerekmektedir. Aksi durumda deneme bonusundan yararlanamazsınız.
7-Deneme bonusu kazancı sadece tüm Slot oyunlarında geçerlidir. Diğer alanlardaki bakiyenizi, durumdaki bakiyenizi sıfırlayacaktır.
8- Deneme bonusu ile elde ettiğiniz kazancınızı KRİPTO harici diğer kopyalamalar ile kendi adınıza ait bir ortamda çekim işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
9- Deneme Bonusu kazançlarının artması durumunda oluşması olası çekim kesintisi Tarafımızca karşılanmamaktadır.
Aynen banada yapmışlardı o hafta herkesi mağdur etmişlerdi site sonra kayıp oldu tekrar çıktıEski site, üye olduğumda çekim vermiştim odemişlerdi.
Site yalan dolan kimse üye olmasın girince üyelik var ip diyor bide canlı destek tam bi pic gibi cvp veriyor insanlari kandırıyor yatırım velanda yapmalin sakinDENEME BONUSU 100 FREESPIN
1- Deneme bonusu Pragmatik Sağlayıcında '' TATLI BONANZA '' oranları geçerlidir.
2-Spin değeri 1₺'dir.
3- Deneme bonusu ile 250₺ kazanç kâr ettikten sonra min-max 250₺ olarak çekim yapabilirsiniz. Üzeri kazançlar sistem tarafından silinir.
4- Son finans işleminiz etkinliği, telegram bonusu ise min. 100₺ yatırım yapmanız gerekmektedir.
6- Deneme bonusunu alabilmeniz için kayıt oluşturmayı tamamladığınızda eksiksiz ve doğru olması gerekmektedir. Aksi durumda deneme bonusundan yararlanamazsınız.
7-Deneme bonusu kazancı sadece tüm Slot oyunlarında geçerlidir. Diğer alanlardaki bakiyenizi, durumdaki bakiyenizi sıfırlayacaktır.
8- Deneme bonusu ile elde ettiğiniz kazancınızı KRİPTO harici diğer kopyalamalar ile kendi adınıza ait bir ortamda çekim işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
9- Deneme Bonusu kazançlarının artması durumunda oluşması olası çekim kesintisi Tarafımızca karşılanmamaktadır.
çekim yaptım kankaSite yalan dolan kimse üye olmasın girince üyelik var ip diyor bide canlı destek tam bi pic gibi cvp veriyor insanlari kandırıyor yatırım velanda yapmalin sakin
Evet gelmiyor bana daCanlı desteğe yazıyorum SMS gelmiyor üye okaniyoruz diye sorun yok diyor tam bir andaval site
Üyelik varmışDENEME BONUSU 100 FREESPIN
2-Spin değeri 1₺'dir.