- 10,003
- 6,647
- 113
Romabetten onca highflyerden daha hiç çevrim yap dememişti bu oe çevrim yap dedi ayar etti beni kafam attı hiç düşünmeden bir maça attım
Katakulli sıte faga uğrama bıdahaRomabetten onca highflyerden daha hiç çevrim yap dememişti bu oe çevrim yap dedi ayar etti beni kafam attı hiç düşünmeden bir maça attım
Oldumu oluyor iste hocam, oncesinde cekim yaptigin icin sanki 2.kez cekim yapama diye ona nazaran zora koşmaya calismislar. Siteler istiyorki hic para cekmeyelim.Romabetten onca highflyerden daha hiç çevrim yap dememişti bu oe çevrim yap dedi ayar etti beni kafam attı hiç düşünmeden bir maça attım
Kesme. Betise gol alsaydinRomabetten onca highflyerden daha hiç çevrim yap dememişti bu oe çevrim yap dedi ayar etti beni kafam attı hiç düşünmeden bir maça attım
Yok ben bu siteye ilk defa attık atma sebebimde bugün 2 siteden 20k çektim toplam dedim atayım kaybedersem en azından kayıp bonusu alırım ondanOldumu oluyor iste hocam, oncesinde cekim yaptigin icin sanki 2.kez cekim yapama diye ona nazaran zora koşmaya calismislar. Siteler istiyorki hic para cekmeyelim.
Senin eski nick ne dostYok ben bu siteye ilk defa attık atma sebebimde bugün 2 siteden 20k çektim toplam dedim atayım kaybedersem en azından kayıp bonusu alırım ondan
Şimdi ne diyorlarYol abi vbet ve piabella dışındaki betcoler Allah kahretsin
Ekli dosyayı görüntüle 773915
Sebep neymiş?Yol abi vbet ve piabella dışındaki betcoler Allah kahretsin
Ekli dosyayı görüntüle 773915
Ayıktırma millete Zaten ben onu oynuyorumBu Arada Kasası Küçük Arkadaşlar için Highflyer Güzel Oyun Aviator gibu sürekli hemen patlamiyor
Yapma be Muroooooo.🥲Ayıktırma millete Zaten ben onu oynuyorum