http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hiç Bilmediğin İşe Girmek

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,890
7,002
113
Bir tanıdık vasıtası ile otelde Mutfakta işe alındım yetisterecekler miş hayatımda hiç mutfakla alakam olmadı yarın iş başı yapacak mışım mutfakta çalışmak hakkında bilgisi olan varmi yarın ben gittiğimde naptiracaklar bana bilgisi olan yazabilir mi arkadaşlar

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,332
13,654
113
otel var otel var kanka da eğer lüks bir otel ise mutfakları aşırı zor oluyor. durmadan fırça yiyorsun. biraz askeri sistem var oralarda işi seversen öğrenmek için katlanırım dersen okey ama zaten gönlün yoksa max 1 aya başlarım mutfağınıza deyip çıkarsın.

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,197
8,191
113
Mutfağın nerenin mutfağı olduğu önemli otelde zor biraz farkli yer olsa daha rahat olurdu

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,646
1,515
113
Esnaf mutfağı gibi değil otel mutfakları aşırı zordur şef şef yardımcısı müdürü falan filan derken küfür ede ede çalışırsın ben 2 ay çalıştım bıraktım ister normal ister lüks otel olsun hepsinde ortam böyle

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,807
3,116
113
Bir tanıdık vasıtası ile otelde Mutfakta işe alındım yetisterecekler miş hayatımda hiç mutfakla alakam olmadı yarın iş başı yapacak mışım mutfakta çalışmak hakkında bilgisi olan varmi yarın ben gittiğimde naptiracaklar bana bilgisi olan yazabilir mi arkadaşlar
Nerde kardeşim hangi şehir

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,499
2,379
113
gencligimi mutfakta gecirmis biri olarak derim ki eglencelidir ama otel mutfa nasil bilemicem barlarda mutfakci idim. 100 milyon bardak yıkamışımdır . aslında her iş boktandır ama keyif almaya bak eglenmeye bak ozaman tadı çıkar

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,646
1,515
113
Muhtemelen vasıfsız olduğun için yarın getir götür temizlik vesaire yaptırırlar

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,890
7,002
113
Esnaf mutfağı gibi değil otel mutfakları aşırı zordur şef şef yardımcısı müdürü falan filan derken küfür ede ede çalışırsın ben 2 ay çalıştım bıraktım ister normal ister lüks otel olsun hepsinde ortam böyle
Oraya girmeden önce tecruben varmiydi yoksa ben gibimiydin

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,385
4,074
113
Patates sogan soyup salata yapimiyla baslarsin gordukcede ögrenirsin .zor degil hep ayni mantik yemek yaparken soganları pembelesene kadar kızart,biber varsa yesil biber,sonra kuru fasulye,yesil fasulye,patates,ne koyacaksan en son koy ve 4 parmak icindeki malzemeyi asacak kadar su koy, tuz koy afiyet olsun😀😀😀

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,890
7,002
113
Otelde bir dönem çalıştım ama mutfakta değil kendi çalıştıgim ve cevre otellerden bildigim zor oluyordu işin zor kısmı iş degil karaktersiz insan çok ortama bağlı yani
Hocam zorluğu değil ben inşaata da sanayide çok calistim beden olarak bana zor geleceğini düşünmüyorum ama ne yapacağımı ne yaptiracaklarini bilmediğim için şeyim var yoksa çok daha yorucu işlerde çalıştım

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,092
5,952
113
Elinde guzel bir meslek yoksa, mutfak da kaliteliyse bence sabredip bir seyler ogrenmeye calismak lazim.
Yarin obur gun hic bir isin olmasa nohut pilav yapip satarsin. Az sermaye ile kucuk bir yer acip zengin bile olabilirsin. Hic bisey olmazsa kendi kendine ziyafetler cekersin :)
Bende yillardir yemek kurslarina gitmek istiyordum. Bir turlu nasip olmadi. Ama ac kalmayacak kadar tum yemekleri yapabiliyorum.

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,105
5,349
113
Boşver mutfağı bro gel sana iki tane yüz oran kupon yapalım otele ortak ol

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,214
6,076
113
Hocam zorluğu değil ben inşaata da sanayide çok calistim beden olarak bana zor geleceğini düşünmüyorum ama ne yapacağımı ne yaptiracaklarini bilmediğim için şeyim var yoksa çok daha yorucu işlerde çalıştım
sanayi ve inşaata göre kat kat daha iyi mutfak

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,890
7,002
113
Elinde guzel bir meslek yoksa, mutfak da kaliteliyse bence sabredip bir seyler ogrenmeye calismak lazim.
Yarin obur gun hic bir isin olmasa nohut pilav yapip satarsin. Az sermaye ile kucuk bir yer acip zengin bile olabilirsin. Hic bisey olmazsa kendi kendine ziyafetler cekersin :)
Bende yillardir yemek kurslarina gitmek istiyordum. Bir turlu nasip olmadi. Ama ac kalmayacak kadar tum yemekleri yapabiliyorum.
Sen ne iş yapiyorsun