- 4,662
- 2,763
- 113
Benden %2 kesiyor. Son çare olarak kullanıyorum ben de mefeteyi. Diğerleri pasifseMefete millet gelrn parada yüzde 1 kesinti yapıyor dedi ondan yane
Benden %2 kesiyor. Son çare olarak kullanıyorum ben de mefeteyi. Diğerleri pasifseMefete millet gelrn parada yüzde 1 kesinti yapıyor dedi ondan yane
Çok keşsyor yawBenden %2 kesiyor. Son çare olarak kullanıyorum ben de mefeteyi. Diğerleri pasifse
Yarın gelin dedilerde neyse gitmeyecem başka hesaplarım var zaten genel müdürlük inceledi dedi şu işlem ne bu işlem ne diye sorcak herhalde ne bilimaynısı akbankda başıma geldi peşine düşmedim yeni hesaba geçtim peşine düşme hic gitme bile şubeye
La guzel kardesim bizzat cuma günü yaşadım teb aynisi oldu aynı hatayı aldim subeye gittim genel mudurluge mail atti kiz sen git dedi 2 3 saate kaldırdılar burda her onune gelen ne yazıyorsa bakma ben bizzat ayni banka diyorum sana yasadim git neyden çekinceksin.Yarın gelin dedilerde neyse gitmeyecem başka hesaplarım var zaten
dost zaten gittim la diğer yorumları okumadın mı hiç kadınla konuştum aynı senin işlemi yaptı bana sonra mesaj gelmiş gelen mesaj ı özele gel atayım istersen inceledik hesap işlemleriniz için tekrar şubeye gelin vs dediler normalde kadın sizi arayacaklar dediLa guzel kardesim bizzat cuma günü yaşadım teb aynisi oldu aynı hatayı aldim subeye gittim genel mudurluge mail atti kiz sen git dedi 2 3 saate kaldırdılar burda her onune gelen ne yazıyorsa bakma ben bizzat ayni banka diyorum sana yasadim git neyden çekinceksin.
Hee bana öyle olmadi direk açtılar aramadilae bile ben farkettimdost zaten gittim la diğer yorumları okumadın mı hiç kadınla konuştum aynı senin işlemi yaptı bana sonra mesaj gelmiş gelen mesaj ı özele gel atayım istersen inceledik hesap işlemleriniz için tekrar şubeye gelin vs dediler normalde kadın sizi arayacaklar dedi
Gitsem giderim aslında haklısın gitmemek daha sıkıntı kadın işlem sorar hesap alım satımı yaptım derim şimdi gitmesen meçhul kalır gönderilen hesap ilerde patlarsa benden bilirler en azından bi beyanım olsun demiLa guzel kardesim bizzat cuma günü yaşadım teb aynisi oldu aynı hatayı aldim subeye gittim genel mudurluge mail atti kiz sen git dedi 2 3 saate kaldırdılar burda her onune gelen ne yazıyorsa bakma ben bizzat ayni banka diyorum sana yasadim git neyden çekinceksin.
Valla ben bi defa oyle bsey geldi basima letgodan al sat yapiyorum nedden bilim dedim. Kadinda vergi cikar ozaman ticarete giriyor dedi kapandi konu oyle. Git konus kafan rahatlasınGitsem giderim aslında haklısın gitmemek daha sıkıntı kadın işlem sorar hesap alım satımı yaptım derim şimdi gitmesen meçhul kalır gönderilen hesap ilerde patlarsa benden bilirler en azından bi beyanım olsun demi