http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hesap Kısıtlandı Mı

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
aynısı akbankda başıma geldi peşine düşmedim yeni hesaba geçtim peşine düşme hic gitme bile şubeye
Yarın gelin dedilerde neyse gitmeyecem başka hesaplarım var zaten genel müdürlük inceledi dedi şu işlem ne bu işlem ne diye sorcak herhalde ne bilim

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Yarın gelin dedilerde neyse gitmeyecem başka hesaplarım var zaten
La guzel kardesim bizzat cuma günü yaşadım teb aynisi oldu aynı hatayı aldim subeye gittim genel mudurluge mail atti kiz sen git dedi 2 3 saate kaldırdılar burda her onune gelen ne yazıyorsa bakma ben bizzat ayni banka diyorum sana yasadim git neyden çekinceksin.

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
La guzel kardesim bizzat cuma günü yaşadım teb aynisi oldu aynı hatayı aldim subeye gittim genel mudurluge mail atti kiz sen git dedi 2 3 saate kaldırdılar burda her onune gelen ne yazıyorsa bakma ben bizzat ayni banka diyorum sana yasadim git neyden çekinceksin.
dost zaten gittim la diğer yorumları okumadın mı hiç kadınla konuştum aynı senin işlemi yaptı bana sonra mesaj gelmiş gelen mesaj ı özele gel atayım istersen inceledik hesap işlemleriniz için tekrar şubeye gelin vs dediler normalde kadın sizi arayacaklar dedi

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
dost zaten gittim la diğer yorumları okumadın mı hiç kadınla konuştum aynı senin işlemi yaptı bana sonra mesaj gelmiş gelen mesaj ı özele gel atayım istersen inceledik hesap işlemleriniz için tekrar şubeye gelin vs dediler normalde kadın sizi arayacaklar dedi
Hee bana öyle olmadi direk açtılar aramadilae bile ben farkettim

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Gitsem giderim aslında haklısın gitmemek daha sıkıntı kadın işlem sorar hesap alım satımı yaptım derim şimdi gitmesen meçhul kalır gönderilen hesap ilerde patlarsa benden bilirler en azından bi beyanım olsun demi

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Gitsem giderim aslında haklısın gitmemek daha sıkıntı kadın işlem sorar hesap alım satımı yaptım derim şimdi gitmesen meçhul kalır gönderilen hesap ilerde patlarsa benden bilirler en azından bi beyanım olsun demi
Valla ben bi defa oyle bsey geldi basima letgodan al sat yapiyorum nedden bilim dedim. Kadinda vergi cikar ozaman ticarete giriyor dedi kapandi konu oyle. Git konus kafan rahatlasın

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Beyler güncelleme olarak kartımı kapattılar Bankamız sizinle çalışmak istemiyor dediler 30 lira vardı hesapta onuda iade ettiler bu işte kapandı İnşAllah