Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Hesap Kiralama Cezası Hakkında

kaan990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,420
304
83
Hesap kiralayanlara satanlara herşey mübah. Aç kal açıkta kal açlıktan öl yine de hesap kiralama. Şimdi ayıkla dur pirincin taşını. @Shellac @Daimon bu tür konulara lütfen artık izin vermeyiniz rica ediyorum. Konuyu lütfen silin
insan çok zor durumda oluncs düşünemiyor kral biz de keyfimizden yapmadık cahilliğimize geldi

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
insan çok zor durumda oluncs düşünemiyor kral biz de keyfimizden yapmadık cahilliğimize geldi
Ne kadar zor duruma düşersen düş yapmayacaksın. Ceza alırsan belki aklın başına gelir

kaan990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,420
304
83
peki ödeme yapamazsam ve ceza alırsam ama ben o vakitte çoktan yurtdışında olursam ve bir daha da türkiyeye gelmezsem yurtdışında bununla alakalı ne gibi sıkıntılar yaşarım veya sıkıntı yaşar mıyım

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,921
3,096
113
Ceza almazsın sonuçta adamın magduriyetini giderecen acilinde temiz sorun olmaz

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,572
1,244
113
Adamın zararı karşıla kardeşim şikayeti geri cektirt sorun olmaz daha önce bir suçun yoksa kamu davasına döner hükmün açıklaması geri birakilir yada para cezası alırsın

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,801
1,602
113
Abi aklım almıyor ya bir insan nasıl banka hesabını kiraya verir senin hesabından ne geçeceği belli ki terör parası geçti nerden biliceksin ya nerden hesap adamın eline geçtikten sonra nerden biliceksin. Aç kaldım susuz kaldım sigaram olmadı günlerce bana çok para teklif ettiler kiralamak için ama kabul etmedim çünkü orrrrrssspu çocuklarının neyde kullanacağını biliyorum

kaan990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,420
304
83
peki ödeme yapamazsam ve ceza alırsam ama ben o vakitte çoktan yurtdışında olursam ve bir daha da türkiyeye gelmezsem yurtdışında bununla alakalı ne gibi sıkıntılar yaşarım veya sıkıntı yaşar mıyım
bu konuda bilginiz var mı

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
606
343
63
Hiç sıkıntı yaşamazsın sadece Türkiye'de yakalanırsan cezanı çekersin ama davana tedbir amaçlı yurt dışı yasağı koymuşlardır zaten kaçak yollarla gitmen gerekir ama bu kadar şeyi bu kadar az bir para için riske atma derim

kaan990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,420
304
83
Hiç sıkıntı yaşamazsın sadece Türkiye'de yakalanırsan cezanı çekersin ama davana tedbir amaçlı yurt dışı yasağı koymuşlardır zaten kaçak yollarla gitmen gerekir ama bu kadar şeyi bu kadar az bir para için riske atma derim
şu an yurtdışına çıkmam yasak mıdır sence herhangi bi uçak bileti alsam çıkamaz mıyım reddedilir mi ne olur

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113

lomacenko

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,529
531
113
O seçimi aklından çıkar ilerde örneğin bir taziyen hastan falan olur gelemezssin ülkeye buyuk sıkıntı olur

Lawlss

Promo Kodcu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,506
10,318
113
Hesap kiralayacak kadar saf olmayın arkadaş ya, başınıza ne gelirse müstehak
Millet boşuna sabah 9 akşam 6 çalışıyor, onlar aptal bi siz zekisiniz. Hesabımı kiraya vereyim hiçbir şey yapmadan para gelsin oh ne ala memleket :D