insan çok zor durumda oluncs düşünemiyor kral biz de keyfimizden yapmadık cahilliğimize geldi
insan çok zor durumda oluncs düşünemiyor kral biz de keyfimizden yapmadık cahilliğimize geldi
Ne kadar zor duruma düşersen düş yapmayacaksın. Ceza alırsan belki aklın başına gelirinsan çok zor durumda oluncs düşünemiyor kral biz de keyfimizden yapmadık cahilliğimize geldi
Onlar müşteki nin zararını karşılamayanlar dostum bende avukatım50 haber okudum bu konuyla ilgili hepside hapis mağdur avukatları da dertli bu yasadan
avukat mısın ciddenOnlar müşteki nin zararını karşılamayanlar dostum bende avukatım
bu konuda bilginiz var mıpeki ödeme yapamazsam ve ceza alırsam ama ben o vakitte çoktan yurtdışında olursam ve bir daha da türkiyeye gelmezsem yurtdışında bununla alakalı ne gibi sıkıntılar yaşarım veya sıkıntı yaşar mıyım
Hiç sıkıntı yaşamazsın sadece Türkiye'de yakalanırsan cezanı çekersin ama davana tedbir amaçlı yurt dışı yasağı koymuşlardır zaten kaçak yollarla gitmen gerekir ama bu kadar şeyi bu kadar az bir para için riske atma derimpeki ödeme yapamazsam ve ceza alırsam ama ben o vakitte çoktan yurtdışında olursam ve bir daha da türkiyeye gelmezsem yurtdışında bununla alakalı ne gibi sıkıntılar yaşarım veya sıkıntı yaşar mıyım
Evetavukat mısın cidden
şu an yurtdışına çıkmam yasak mıdır sence herhangi bi uçak bileti alsam çıkamaz mıyım reddedilir mi ne olurHiç sıkıntı yaşamazsın sadece Türkiye'de yakalanırsan cezanı çekersin ama davana tedbir amaçlı yurt dışı yasağı koymuşlardır zaten kaçak yollarla gitmen gerekir ama bu kadar şeyi bu kadar az bir para için riske atma derim
Çıkamazsın yurt dışı yasağı vardırşu an yurtdışına çıkmam yasak mıdır sence herhangi bi uçak bileti alsam çıkamaz mıyım reddedilir mi ne olur
var mı yok mu bunu görebileceğim bir yer var mıÇıkamazsın yurt dışı yasağı vardır
Avukatlar polisler öğretmenler memurlar da sanal kumarı oynuyor. Onlara ceza gelince ne yapıyorlar merak ediyorum. Prosedür aynı mı
O seçimi aklından çıkar ilerde örneğin bir taziyen hastan falan olur gelemezssin ülkeye buyuk sıkıntı olurpeki ödeme yapamazsam ve ceza alırsam ama ben o vakitte çoktan yurtdışında olursam ve bir daha da türkiyeye gelmezsem yurtdışında bununla alakalı ne gibi sıkıntılar yaşarım veya sıkıntı yaşar mıyım
Kesin vardır da bak yinede görmek istiyorsan. Uyaptan gir bak dava dosyalarında bulursunvar mı yok mu bunu görebileceğim bir yer var mı
Her vatandaşa aynı dostum sosyal kimliği işi farketmezAvukatlar polisler öğretmenler memurlar da sanal kumarı oynuyor. Onlara ceza gelince ne yapıyorlar merak ediyorum. Prosedür aynı mı