- 50,498
- 23,757
- 113
Eyvallah Kral cansınabi diyim o zaman sana baya büyükmüşsün sen
Eyvallah Kral cansınabi diyim o zaman sana baya büyükmüşsün sen
Borç toplam 18 k ilkkez dün bloke oldu ve hesabıma ne atsam anında kesiliyorNe kadar borç ne kadar sürdü bloke gelmesi
Cidden bu soruo soruyormusun kardesimAkbank ikinci iban nasıl açılır biliyormusun
İşte ne kadar sürede bloke geldi yani seni icraya vermişler İşte icraya verileli ne kadar süre oldu kralBorç toplam 18 k ilkkez dün bloke oldu ve hesabıma ne atsam anında kesiliyor
Ben onu yaptım onada bloke olduCidden bu soruo soruyormusun kardesimikincil hesap dedim hesap aç farklı iban oluyor 3 ayla yıl sonuna dikkat et yeter dosya yeniliyor devlet çünkü
Kardesim vakif kullan hesabın varsa ana hesabına bloke atarlar sadece iş bankası değişik bi banka istedin kadar farklı hesap ac girer girmez kesiyor vakifta oyle birsey yok 2 senedir para girer çıkar hesapta para bile bıraktım zaman kesmiolar ana hesap sadeceBen onu yaptım onada bloke oldu
Garanti bankasının deneyebilirsin kardesim atıyorum garanti 100 tl bloke atti ya üstüne devamlı para gelse kesmiolarBendede bloke var gelmişti ama 1 kere oldu parayı aldı içindeki ama sonra olmadı para geliyordu hesaba ama hemen anında parayı aileden birinin hesaba atıyordum
Avukatın bana verdiği bilgi sürekli bloke diye birsey yokmuş her para blokelemek için alıcaklinin bankaya bildirmesi gerekiyormuş ayrı ayrıGaranti bankasının deneyebilirsin kardesim atıyorum garanti 100 tl bloke atti ya üstüne devamlı para gelse kesmiolar
nerden öğrendin acaba ? benimde ziraat bankasında var ama 15tl blokeli sadece çözemedim neden olduğunu icra vsde yokGelir idaresi başkanlığı koymuş
Yarın vakıf hesabı açacağımKardesim vakif kullan hesabın varsa ana hesabına bloke atarlar sadece iş bankası değişik bi banka istedin kadar farklı hesap ac girer girmez kesiyor vakifta oyle birsey yok 2 senedir para girer çıkar hesapta para bile bıraktım zaman kesmiolar ana hesap sadece
Evet doğru yasalara göre öyle birşey konulamaz ama yapıyorlar bu ülkede ve hiç birşeyde yapamıyorsunAvukatın bana verdiği bilgi sürekli bloke diye birsey yokmuş her para blokelemek için alıcaklinin bankaya bildirmesi gerekiyormuş ayrı ayrı
4 senedir icradayimİşte ne kadar sürede bloke geldi yani seni icraya vermişler İşte icraya verileli ne kadar süre oldu kral
İş bankasini aradım onlar söyledi gelir idaresi diyenerden öğrendin acaba ? benimde ziraat bankasında var ama 15tl blokeli sadece çözemedim neden olduğunu icra vsde yok
Doğru söylemiş 3 ayda 12 ayda dosyan yenilenir benimde öyle oldu trafik cezalarını guncellemisler benimde 2 ci kullandım ibanada bloke atmışlar ama bi bk yapamiolar avukat hesaplarıma bloke koydrmus Antalya'da digitirk 250 tl kesebildi aradim avukatı ode dior dalga geçer gibi tabi 120 bin hesapa girdi avukati aradim hadi onu da kes kesabiliosan die uyladida uyladi bi bk yapamadiAvukatın bana verdiği bilgi sürekli bloke diye birsey yokmuş her para blokelemek için alıcaklinin bankaya bildirmesi gerekiyormuş ayrı ayrı
Eş dost kuzen arkadaş yokmu onun adına aç payfix o çeksin versinCanlar trafik cezası falan borcum vardı banka hesabıma bloke konmus aceba payfixden çekim ne şekilde çekim yapabilirim hesabıma çeksem el konuluyor
Ama sürekli de o olmazki gardaşim bı şekilde buna çözüm bulmam lazimEş dost kuzen arkadaş yokmu onun adına aç payfix o çeksin versin