Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hesap Blokesi

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,235
6,707
113
Borç toplam 18 k ilkkez dün bloke oldu ve hesabıma ne atsam anında kesiliyor
İşte ne kadar sürede bloke geldi yani seni icraya vermişler İşte icraya verileli ne kadar süre oldu kral

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,235
6,707
113
Bendede bloke var gelmişti ama 1 kere oldu parayı aldı içindeki ama sonra olmadı para geliyordu hesaba ama hemen anında parayı aileden birinin hesaba atıyordum

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
806
643
93
Ben onu yaptım onada bloke oldu
Kardesim vakif kullan hesabın varsa ana hesabına bloke atarlar sadece iş bankası değişik bi banka istedin kadar farklı hesap ac girer girmez kesiyor vakifta oyle birsey yok 2 senedir para girer çıkar hesapta para bile bıraktım zaman kesmiolar ana hesap sadece

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
806
643
93
Bendede bloke var gelmişti ama 1 kere oldu parayı aldı içindeki ama sonra olmadı para geliyordu hesaba ama hemen anında parayı aileden birinin hesaba atıyordum
Garanti bankasının deneyebilirsin kardesim atıyorum garanti 100 tl bloke atti ya üstüne devamlı para gelse kesmiolar

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,235
6,707
113
Garanti bankasının deneyebilirsin kardesim atıyorum garanti 100 tl bloke atti ya üstüne devamlı para gelse kesmiolar
Avukatın bana verdiği bilgi sürekli bloke diye birsey yokmuş her para blokelemek için alıcaklinin bankaya bildirmesi gerekiyormuş ayrı ayrı

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
806
643
93
Bak kardeşim ana hesap blokeli ona 5 10 tl bırakıyorum ancak onu kesiolar 2 sırada gördüğüne de 12 ayda bloke attılar ama oda düzeldi sıkıntı yok vakif o konuda ii Screenshot_20250213_194353_VakfBank.jpg

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,980
509
113
Kardesim vakif kullan hesabın varsa ana hesabına bloke atarlar sadece iş bankası değişik bi banka istedin kadar farklı hesap ac girer girmez kesiyor vakifta oyle birsey yok 2 senedir para girer çıkar hesapta para bile bıraktım zaman kesmiolar ana hesap sadece
Yarın vakıf hesabı açacağım

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,146
4,499
113
Avukatın bana verdiği bilgi sürekli bloke diye birsey yokmuş her para blokelemek için alıcaklinin bankaya bildirmesi gerekiyormuş ayrı ayrı
Evet doğru yasalara göre öyle birşey konulamaz ama yapıyorlar bu ülkede ve hiç birşeyde yapamıyorsun

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
806
643
93
Doğru söylemiş 3 ayda 12 ayda dosyan yenilenir benimde öyle oldu trafik cezalarını guncellemisler benimde 2 ci kullandım ibanada bloke atmışlar ama bi bk yapamiolar avukat hesaplarıma bloke koydrmus Antalya'da digitirk 250 tl kesebildi aradim avukatı ode dior dalga geçer gibi tabi 120 bin hesapa girdi avukati aradim hadi onu da kes kesabiliosan die uyladida uyladi bi bk yapamadi:)

balalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,426
1,370
113
Canlar trafik cezası falan borcum vardı banka hesabıma bloke konmus aceba payfixden çekim ne şekilde çekim yapabilirim hesabıma çeksem el konuluyor
Eş dost kuzen arkadaş yokmu onun adına aç payfix o çeksin versin

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,980
509
113
Hepinize sonsuz teşekkürler öneri için