Aynı şey bende de var şuan devlete borcum olduğundan dolayı bankayı aradığımda 100 milyona kadar bloke koyma hakları var dediler bende başta şaşırmıştım ama borcumdan ötürü blokeymiş bende şuan 55 milyon bloke bakiyesi var garanti bankasında
Bende de var bloke garanti bankasında 6 TL neyin nesi bilmiyorumAynı şey bende de var şuan devlete borcum olduğundan dolayı bankayı aradığımda 100 milyona kadar bloke koyma hakları var dediler bende başta şaşırmıştım ama borcumdan ötürü blokeymiş bende şuan 55 milyon bloke bakiyesi var garanti bankasında
Keşke bana atsayduKırıkkalede bi vatandaşın banka hesabına 55 milyon tl yatırılmış bu olayın aslı astarı nedir. Banka böyle küçük paraya neden el koyar
MAKSAT MUHABBET OLSUN
yanlış para gelme değil ya 6bin lira muhtemelen kumardan çekiyor garanti 55 milyonluk bloke koyuyor, bu kamil de 55 milyon geldi diye ortalığı yangına çeviriyorHarbi o neydi öyle bende haberlerde gördüm 55 milyon bize niye denk gelmiyor ..adam belkide kullanacakti ama hesaba bloke koymuş banka baktı kullanamayacak dedi bari soyluyeyim
55 TL ile hiçbir fark yok gelen 55.000.000 paranın bloke yedikten sonraKırıkkalede bi vatandaşın banka hesabına 55 milyon tl yatırılmış bu olayın aslı astarı nedir. Banka böyle küçük paraya neden el koyar
MAKSAT MUHABBET OLSUN
Havale limiti var o parayı havale yapamazsinHavale ile başka arkadaş eş dost atarsanız anında alırlar geri
Büyük sirket hesapları yapabilirHavale limiti var o parayı havale yapamazsin
Hiçbir suç teşkil etmiyor bu aradaGecen sene bana ziraata 980 bin yatirdilar bloke bile olmadi 1 hafta bekledim arayan bile olmadi basim agirmasin diye bankaya gittim sirketten gelmisti iade ettiler