http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hesaba Yatan 55 Milyon

yablitemha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
299
260
63
Kırıkkalede bi vatandaşın banka hesabına 55 milyon tl yatırılmış bu olayın aslı astarı nedir. Banka böyle küçük paraya neden el koyar
MAKSAT MUHABBET OLSUN

Ekli dosyalar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
85,436
93,144
113
İsterse 500 milyon yatsın bi manası yok kullansanda alırlar Askıya anca borcun olacak krediler çekecek öyle belki bir şey olmaz

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,189
668
113
Böyle birşey başınıza gelirse kriptoya atın arkadaşlar sonra hemen kacinnn ülkeden en kolay yolu kripto ile cikarmada parayı

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,189
668
113
Havale ile başka arkadaş eş dost atarsanız anında alırlar geri

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,300
690
113
Rakam o kadar büyük ki foruma bile konu oluyor. Biz hiç büyük/önemli bir ödeme yaparken dikkatsizce davranıyor muyuz 😄 Hayir çünkü 3-5 defa kontrol ediyoruz.
Transferi yapan kişi ya finans sektöründe ya da gerçekten parası o kadar çok ki bu parayı gönderirken hiç dikkat etmemiş.

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,514
2,378
113
Enişte bu para bana yatsın Benden Alamazlar kullandıktan sonra büyük konuşmuyorum ben istemedik çe Benden Alamaz
Şahıstan gelse böyle yüklü bir miktar yedirmezler geri almak için seni lime lime ederler :) yinede alkac denenir önce nakite çevirip saklarsin tehlike yoksa mahkeme hapis falan ugrasirsin deger