http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Herşeyin Başı Sağlık

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,044
4,959
113
Geçmiş olsun sağlık çok önemli inanki herşey gelir geçer ama sağlığın giderse geri gelmiyor hayatta hiç bir şey sizden önemli değildir kendinize sağlığınıza bakın...

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,577
664
113
Keşke kanser olsam inlesem kan kussam hayatım kaysa akciğer kanseri olsam akciğer kanseri olup acı çeksem keskeee ama zengin olsam yemişim sağlığı

haylan06

Elinden geleni yap, çiçek açmayan ağaç utansın🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,253
9,318
113
Sağlık önemli tabi.
Ama paran yoksa bir süre sonra çokta güzel olan sağlığın gidiyor , sonra tekrar sağlığına kavuşmak için para gerekiyor.
Herşey para kısacası , sırf bir ağrı kesici yaptırmak için özel hastanede 10 bin ₺ vereni biliyorum. Bizde evde parol içiyoruz dişler gidiyor , güzel bir diş yaptırmak ist sen 500 bin₺ , oda zamanla diğer dişlere vuruyor derken ağızda diş kalmıyor dişten yayılan mikroplar başka hastalıklara davet çıkarıyor devlet Hastanesi'nde ağzına takma diş takıp gönderiyorlar yani herşeyin başı önce para sonra sağlık.

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,253
9,318
113
Herşeyin başı sağlık diye diye ülkeyi yediler bitirdiler , bizede Şükürü öğretiler malum kişiler 15 yıldır kanser ama , ne hikmetse kanserden ölen bir tek devlet büyüğü yoktur basıyorlar parayı civa yaptırıp 5 yıl devam ediyorlar sonra tekrar tekrar aynı olaylar.
Parası olmayıp kansere yakalanan fakir fukarada hastanede 15-20 gün can çekişip gidiyor boş muhabbetler herşey paradır para paran yoksa hastalanıp geberip gidersin stresten.

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,253
9,318
113
Dostum kanser olup zengin Olcan deseler saniye dusunmem
Reis para çok lazımsa böbreğini hallet o zaman niye kanser ettin şimdi durup dururken kendini başka birşey de la kanser olursan 1 ay yaşarsın para işe yaramaz 😃

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,710
5,684
113
Sağlık önemli tabi.
Ama paran yoksa bir süre sonra çokta güzel olan sağlığın gidiyor , sonra tekrar sağlığına kavuşmak için para gerekiyor.
Herşey para kısacası , sırf bir ağrı kesici yaptırmak için özel hastanede 10 bin ₺ vereni biliyorum. Bizde evde parol içiyoruz dişler gidiyor , güzel bir diş yaptırmak ist sen 500 bin₺ , oda zamanla diğer dişlere vuruyor derken ağızda diş kalmıyor dişten yayılan mikroplar başka hastalıklara davet çıkarıyor devlet Hastanesi'nde ağzına takma diş takıp gönderiyorlar yani herşeyin başı önce para sonra sağlık.
Cok doğru bir yorum daha doğru diyorsun sende dost devlette olduk ama herşey para

fb2929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,011
280
83
Boşuna söylemiyorlar dostlar herseyjn başı sağlık diye dün analfustul ve hemoroid ameliyatı oldum mesanedede küçülme varmış pazartesi urolojiye gidecem vücut biyerden kendini birakmaya başlayınca arkası geliyor kendinizi ihmal etmeyin küçük bir hastalinizda mutlaka gidin hastaneye ertelendinde bikac yıl sonra onunune büyük bir sorun olarak geri çıkıyor ve her hastalın basindada stres tabiki biz kurmarcilarda eksik olmayan şey stresten uzak durmak lazım herkese stresizsiz ve sağlıklı günler diliyorum
Acil şifalar kral

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,710
5,684
113
Yok ağa fiziksel organı vermem de kanser olmak istemişimdir küçüklükten beri sebebini bilmiyorum ama aşırı çekici geliyor sadece bana cile çekme kan tükürme falan çok caydırıcı gören kaçar
Sana şiddetle tavsiye kanserli bir hastanın yanında birgün refakatçi kalmann ozaman anlarsin