- 5,299
- 3,029
- 113
Yakında Verem olucaz zaten
Meshane daralması dediler dostGeçmiş olsun kral uroloji derken çükte mi sıkıntı var
Reis para çok lazımsa böbreğini hallet o zaman niye kanser ettin şimdi durup dururken kendini başka birşey de la kanser olursan 1 ay yaşarsın para işe yaramaz 😃Dostum kanser olup zengin Olcan deseler saniye dusunmem
Cok doğru bir yorum daha doğru diyorsun sende dost devlette olduk ama herşey paraSağlık önemli tabi.
Ama paran yoksa bir süre sonra çokta güzel olan sağlığın gidiyor , sonra tekrar sağlığına kavuşmak için para gerekiyor.
Herşey para kısacası , sırf bir ağrı kesici yaptırmak için özel hastanede 10 bin ₺ vereni biliyorum. Bizde evde parol içiyoruz dişler gidiyor , güzel bir diş yaptırmak ist sen 500 bin₺ , oda zamanla diğer dişlere vuruyor derken ağızda diş kalmıyor dişten yayılan mikroplar başka hastalıklara davet çıkarıyor devlet Hastanesi'nde ağzına takma diş takıp gönderiyorlar yani herşeyin başı önce para sonra sağlık.
Acil şifalar kralBoşuna söylemiyorlar dostlar herseyjn başı sağlık diye dün analfustul ve hemoroid ameliyatı oldum mesanedede küçülme varmış pazartesi urolojiye gidecem vücut biyerden kendini birakmaya başlayınca arkası geliyor kendinizi ihmal etmeyin küçük bir hastalinizda mutlaka gidin hastaneye ertelendinde bikac yıl sonra onunune büyük bir sorun olarak geri çıkıyor ve her hastalın basindada stres tabiki biz kurmarcilarda eksik olmayan şey stresten uzak durmak lazım herkese stresizsiz ve sağlıklı günler diliyorum
Hep senin yüzünden vuramadin parayı dost bizide kurtaramadinGeçmiş olsun kardo Allah şifa versin
Sana şiddetle tavsiye kanserli bir hastanın yanında birgün refakatçi kalmann ozaman anlarsinYok ağa fiziksel organı vermem de kanser olmak istemişimdir küçüklükten beri sebebini bilmiyorum ama aşırı çekici geliyor sadece bana cile çekme kan tükürme falan çok caydırıcı gören kaçar
Onun kafası iyi ellemeyinSana şiddetle tavsiye kanserli bir hastanın yanında birgün refakatçi kalmann ozaman anlarsin