- 1,202
- 1,083
- 113
Özelden PayFix atar mısın? Sana göndereyim dağıtımı sen yap kral uygunsaKesene bereket konudan seç işte dostum adminler uyuyordur
Özelden PayFix atar mısın? Sana göndereyim dağıtımı sen yap kral uygunsaKesene bereket konudan seç işte dostum adminler uyuyordur
Zaten 5 6 kısı var senın seçmen mantıklı olur reıs@Shellac iyi geceler, bu konu dahilinde 6 kişi 300 TL dağıtım yapabilir miyiz?
Dost saat çok gitti bence uyanık kimse yokturdu sen aramizdan 1800 dagitacaksann 9 kişi yapsan hem daha çok kişi faydalanir@Shellac iyi geceler, bu konu dahilinde 6 kişi 300 TL dağıtım yapabilir miyiz?
UygundurÖzelden PayFix atar mısın? Sana göndereyim dağıtımı sen yap kral uygunsa
Dağıtır o arkadaşÖzelden PayFix atar mısın? Sana göndereyim dağıtımı sen yap kral uygunsa
Uygunmu?Uygundur
UygunUygundur
Ona siz karar verirsiniz. Umarım bir işe yararDost saat çok gitti bence uyanık kimse yokturdu sen aramizdan 1800 dagitacaksann 9 kişi yapsan hem daha çok kişi faydalanir
Karışacak şimdi buralarOna siz karar verirsiniz. Umarım bir işe yarar
Vaziyet alınKarışacak şimdi buralar
EvetÖzelden PayFix atar mısın? Sana göndereyim dağıtımı sen yap kral uygunsa
Yok yok karışmaz 😁Karışacak şimdi buralar
+1 birazdan bi f5 çekeriz beyaz ekran :dKarışacak şimdi buralar
50 k vermişİyi geceler,
25K çekim talebi verdim, ismimi yazarken Muhammmet yazdığım için reddedildi. Neyse düzeltilmesini beklerken oyuna gireyim dedim.
Jackpot patladı ilk kez. Gönül daha fazlasını isterdi ama buna da şükür.Ekli dosyayı görüntüle 728958Ekli dosyayı görüntüle 728959
Way babanın dusmanlarini bu ne be kardeşim.tbrklerİyi geceler,
25K çekim talebi verdim, ismimi yazarken Muhammmet yazdığım için reddedildi. Neyse düzeltilmesini beklerken oyuna gireyim dedim.
Jackpot patladı ilk kez. Gönül daha fazlasını isterdi ama buna da şükür.Ekli dosyayı görüntüle 728958Ekli dosyayı görüntüle 728959
Kesene bereket olsun@Shellac iyi geceler, bu konu dahilinde 6 kişi 300 TL dağıtım yapabilir miyiz?