- 2,628
- 1,604
- 113
50k öderse yine iyi
50k öderse yine iyi
25 cejecekken 50 cekicem bizim gibi yarın ekmek parası nerden bilacaz gibi derdin yok canını sıkma
Şansa bakİyi geceler,
25K çekim talebi verdim, ismimi yazarken Muhammmet yazdığım için reddedildi. Neyse düzeltilmesini beklerken oyuna gireyim dedim.
Jackpot patladı ilk kez. Gönül daha fazlasını isterdi ama buna da şükür.Ekli dosyayı görüntüle 728958Ekli dosyayı görüntüle 728959
Jackpot nasıl bisi görmedim en ufak meblagsini bileŞansa bak
ben lanetlenmiş ve dünyaya cenabet gelmiş biriyim galiba
Ulan adam jackpot tutturur
Ben son sigaramı kaybederim
En ufagı çıkıyor genelddJackpot nasıl bisi görmedim en ufak meblagsini bile
Kardo şanssız veya lanetlenmiş değilsindir, haftasonu pokerden az çok kazanç sağladın.Şansa bak
Yani ne gördün büyük resim de 😁Jackpota girerken şarj 54 kazanç sonrası 42
Jacpota girerken bakiye 17
Çıkarken 10
Katilmiyorum ben kazandığımda atıyorum sabahına 0 lanip cama ekmek baniyorumKardo şanssız veya lanetlenmiş değilsindir, haftasonu pokerden az çok kazanç sağladın.
1-2 kişiye bi şey attığın zaman şansın açılıyor, eğer atmazsan birisinin ahı kalıyor gözü kalıyor şansın kapanıyor.
Bi kazanç yakalarsan az çok deme 100-200₺ sıkıver birilerine
Yani 2 resim aynı anda olamaz imkansızYani ne gördün büyük resim de 😁
Duzeltme altBaşka sitw olsa üye olurken yanliş yazmışsın yada multi falan der hesap kapardı adamlar ismini düzeltip talep ver diyor millet hala siteye laf ediyor şaka gibi 😂
yemin ederim son sigaramı ters yaktımŞansa bak
Herkes sıyırmışyemin ederim son sigaramı ters yaktım
İyi yakalamışsın ilginç gercekten @Mhmmtaydmir ?Jackpota girerken şarj 54 kazanç sonrası 42
Jacpota girerken bakiye 17
Çıkarken 10
TgBaşka sitw olsa üye olurken yanliş yazmışsın yada multi falan der hesap kapardı adamlar ismini düzeltip talep ver diyor millet hala siteye laf ediyor şaka gibi 😂