Ne yaprağı buSanane yapragim benim başarımdan senden mi alıp aciyorum
Ne yaprağı buSanane yapragim benim başarımdan senden mi alıp aciyorum
Valla tam yatıyordum son kez 2 dakika gireyim dedim de foruma girmez olaydım bu lavuk ben rol kazanın ca bizede rol düşermi diyen şahıs gelmis bugün bize ayar vermeye çalışıyor neyse ben yattım gorusuruz kankaNe yaprağı bu![]()
Yürü üüüü senin bugün açtığın mendil dolduValla tam yatıyordum son kez 2 dakika gireyim dedim de foruma girmez olaydım bu lavuk ben rol kazanın ca bizede rol düşermi diyen şahıs gelmis bugün bize ayar vermeye çalışıyor neyse ben yattım gorusuruz kanka
Sağdan git köşede zabıtalar var SilkelerlerValla tam yatıyordum son kez 2 dakika gireyim dedim de foruma girmez olaydım bu lavuk ben rol kazanın ca bizede rol düşermi diyen şahıs gelmis bugün bize ayar vermeye çalışıyor neyse ben yattım gorusuruz kanka
Hahhaha yoksay geçValla tam yatıyordum son kez 2 dakika gireyim dedim de foruma girmez olaydım bu lavuk ben rol kazanın ca bizede rol düşermi diyen şahıs gelmis bugün bize ayar vermeye çalışıyor neyse ben yattım gorusuruz kanka
Bir kere de ben roll yapayım millet beni takip etsin la . Hiç yapmadımBen değil be oguzhanim konu sahibi öyle dedi bizim böyle bir kuponumuz olsa kendimizde yatmayiz mahalleyide yatirmayiz![]()
Yapabilirsin dost yasak değilBir kere de ben roll yapayım millet beni takip etsin la . Hiç yapmadım![]()
Para yokYapabilirsin dost yasak değil
Yarin ins ins ben bi kazanc sagalarimda sende gelip bana rol cikarmi dersin bak o zaman bu forumu sna dar ediyormuyum etmiyormuyum göreceksin kuru sıkı goreceksinSağdan git köşede zabıtalar var Silkelerler![]()
![]()
İnşallah maaşta bi roll açıcamYapabilirsin dost yasak değil
Erhan her saat başı yapıyor usta, dur heveslenn o senin yerine yapsın sende izle 🥝Bir kere de ben roll yapayım millet beni takip etsin la . Hiç yapmadım![]()
Ya kardeşim yeterki sağla, Bol Bol Kazançlar nasip Olsun. Kaybetmeni kim istiyor.Yarin ins ins ben bi kazanc sagalarimda sende gelip bana rol cikarmi dersin bak o zaman bu forumu sna dar ediyormuyum etmiyormuyum göreceksin kuru sıkı goreceksin
Kimsede yok be dost sağlık olsun sıkma caniniPara yok![]()
Erhan bugün 2 defa kendi parasıyla konu acti sen ne yapıyorsun izmaritErhan her saat başı yapıyor usta, dur heveslenn o senin yerine yapsın sende izle 🥝
Gece sana güzel dost kuponun tuttu mutlu bir sabah uyanirsinSize iyi geceler bu kupon patlar 😅
500 atıp rol yapıyorum yazıyosan, ben girmiyorum o toplaraErhan bugün 2 defa kendi parasıyla konu acti sen ne yapıyorsun izmarit