Yatmaz mac bitmeden gelir şimdi düşer buraya şaşkınlık icinde 1 sigara yakmıstır smdi🤣Adam gelmez diye yattı kalkınca kasada 53 k var![]()
Teşekkürler dostBol şanslar
Ben yatıyorum bu kupon yatar dediYatmaz mac bitmeden gelir şimdi düşer buraya şaşkınlık icinde 1 sigara yakmıstır smdi🤣
Ula her rol De sana nasip olacak diye birşey yok, her gün yapıyom zaten başarili olduğunda yokBak sen ne güzel etkinlik açıyorsun bizde aciyoruz ama sadece rol takip eden insanlarda var bu forumda az önceki rolünde 1 saat senin maci canlı açıp izledim ama sen çok msj kasana odul attın o yuzden bende onların hızına yetisemedigim icin ayırdığım vakite yazık oluyor ben rol acmak için rol takip ederim oda nasip olmuyor iste snaa bol bol sans diliyorum hayırlı geceler
Bilyorm gordum ama o stresi bilyoz yatılmaz o kupon sonucu olmadan yatmak haram🤣Ben yatıyorum bu kupon yatar dedi
İi gcler dostBen yatıyorum bu kupon yatar dedi
Ben değil be oguzhanim konu sahibi öyle dedi bizim böyle bir kuponumuz olsa kendimizde yatmayiz mahalleyide yatirmayizİi gcler dost
Sanane yapragim benim başarımdan senden mi alıp aciyorumUla her rol De sana nasip olacak diye birşey yok, her gün yapıyom zaten başarili olduğunda yok
O kupon sonuclanack once oyle beklerken yatılmaz dürter o beyin seni goz kapanmaz 🤣Ben değil be oguzhanim konu sahibi öyle dedi bizim böyle bir kuponumuz olsa kendimizde yatmayiz mahalleyide yatirmayiz![]()
Elbette feromBen değil be oguzhanim konu sahibi öyle dedi bizim böyle bir kuponumuz olsa kendimizde yatmayiz mahalleyide yatirmayiz![]()
Bol şansBol şanslar