http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Her Aile İyi Değildir

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,026
1,070
113
Arkadaşlar yorum yapmanıza bile lüzum yok, tanıdığım insanlara bu durumları paylaşmayı da sevmem. O yüzden içimi dökeceğim buraya. Çalışıp biriktirdigim param vardı, 15 güne de nişanım var, kız Mardinli olduğu için yuzuktur hediyeliktir vs bilen bilir, tam birikimim yeterli kadardı ve ne oldu biliyor musunuz, babamın icra çıktı ve hapislik duruma kadar geldi. Yüzük 3 yüzük paramı buna ödedik. Ablama vermiştim biriktirsin diye. Ama havadan gelen bir borca tüm para gitti. Yani demek istediğim her aile iyi degildir, şuan 50 bine muhtac oldum. Allah belami versin. Aileye beddua etmicem.

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,032
5,460
113
Arkadaşlar yorum yapmanıza bile lüzum yok, tanıdığım insanlara bu durumları paylaşmayı da sevmem. O yüzden içimi dökeceğim buraya. Çalışıp biriktirdigim param vardı, 15 güne de nişanım var, kız Mardinli olduğu için yuzuktur hediyeliktir vs bilen bilir, tam birikimim yeterli kadardı ve ne oldu biliyor musunuz, babamın icra çıktı ve hapislik duruma kadar geldi. Yüzük 3 yüzük paramı buna ödedik. Ablama vermiştim biriktirsin diye. Ama havadan gelen bir borca tüm para gitti. Yani demek istediğim her aile iyi degildir, şuan 50 bine muhtac oldum. Allah belami versin. Aileye beddua etmicem.
Öncelikle geçmiş olsun. Baban ne yapmista icralık oldu olmuş. Ailesi için mi yoksa başka bir neden mi var. Ailesi için yapmışsa borcu o zaman öldüğünde ah vah edersin. Keyfine yapmışsa o zaman girsin yatsın cezaevinde. Ne diyelim Allah yardımcın olsun

Ayasofya1

1000x
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
132
91
28
Geçmiş olsun dost. Doğarken ailelerimizi biz seçemiyoruz. Kimisine altın kaşık sunuluyor kimisinede tahta kaşık

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,827
3,749
113
Geçmiş olsun Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş belli ki kumarın icindesin belliki birikiminde de o haram para az da olsa çokta olsa vardır etme eyleme çalışır yine kazanırsın bela okuma Allah sağlık versin sıhhat versin

haylan06

Elinden geleni yap, çiçek açmayan ağaç utansın🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,949
8,921
113
İnsanoğlu gözlerini kiminle açtıysa hayatı boyunca onunla gidiyor kötü bir ailen varsa kötü arkadaşların ,kötü işin varsa bile en kötüsünden Araban , kötü eşin , hatta ve hatta oturduğun evin sahibi bile kötü oluyor , kader derlerya onun önüne geçilmez yaşadığımız hayat yerin dibine batsın , mutlulukta haram herşey haram bu dünyada.
Neşet Ertaş demişya garibin dünyada çilesi bitmez , gömleği diksede kumaş yetişmez hadi iyi forumlar

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,302
669
113
Valla kardeş baban başına bu borcu karıyla kıza sefada yada kumar masalarında açtıysa haklısın. Ama geçim sıkıntısı onu bu hale getirdiyse böyle büyük büyük söylenme ki Allah gün gelip seni evlatlarının karşısında daha kötü durumlara düşürmesin.

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,051
7,024
113
icra para borc konularinda hapislik olayi olmuyor dost heralde soylemeye cekindigin bir durum olduki babana vermek zorunda kaldin allah yardimcin olsun eğerki param olsa ve şu soyledigini dogrulayabilseydim yemin olsun sana 20 30 atardim iyi bir rakam param olsaydi vicdan en buyuk hazinedir umarim herkes bunu bir gun anlar. iyi geceler

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,104
2,886
113
icra para borc konularinda hapislik olayi olmuyor dost heralde soylemeye cekindigin bir durum olduki babana vermek zorunda kaldin allah yardimcin olsun eğerki param olsa ve şu soyledigini dogrulayabilseydim yemin olsun sana 20 30 atardim iyi bir rakam param olsaydi vicdan en buyuk hazinedir umarim herkes bunu bir gun anlar. iyi geceler
İmza atıp avukata taahhüt ettiyse ödeyeceğini ve odemediyse 3 ay tazyik hapsi verilebilir

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,066
889
113
İnsanoğlu gözlerini kiminle açtıysa hayatı boyunca onunla gidiyor kötü bir ailen varsa kötü arkadaşların ,kötü işin varsa bile en kötüsünden Araban , kötü eşin , hatta ve hatta oturduğun evin sahibi bile kötü oluyor , kader derlerya onun önüne geçilmez yaşadığımız hayat yerin dibine batsın , mutlulukta haram herşey haram bu dünyada.
Neşet Ertaş demişya garibin dünyada çilesi bitmez , gömleği diksede kumaş yetişmez hadi iyi forumlar
Çekilecek çile varsa gönül bayrak açıyor

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,093
1,535
113
Dost kendi içinde bulunduğun durumda yüzde yüz haklı olabilirsin ama aile cidden herşeydir sorumsuzluğun bedeli sana kesilmiş cidden üzücü maalesef secemiyoruz ne akrabayı nede aileyi herkesin farklı hikayesi vardır mesela beni ailem yeri geldi ipten aldı mesela yarın dünyanın en önemli şeyini yapacak olayim feda ederim ailem için umarım herşey toparlanır kısa sürede senin icin İNŞALLAH

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,183
2,682
113
5 sene sonra dersin iyi ki böyle birşey oldu da olmadı diye bazen olması olmamasından daha iyidir