- 1,269
- 492
- 83
Bonus talepte böyle bir seçenek yok, promosyonlar sayfasında da yok
Ona atlarsak son atlayisimiz olur kral kaksjdbdk😁😁2.kez deneme diye yazdim zateb @Daimon degistirmis ona atlayabilirsin
Bonus talepte deneme bonusu talep et ordan seni yönlendiiriyorBonus talepte böyle bir seçenek yok, promosyonlar sayfasında da yok
Bonus talepte deneme bonusu talep et ordan seni yönlendiiriyorBonus talepte böyle bir seçenek yok, promosyonlar sayfasında da yok
Bonus talep uzerinden sms dogrulanıyor dost
Alamıyor kardeşim.Numara doğrula dedim, daha önce aldığınız için faydalanamamaktasınız dedi.@Daimon Başlığı degiştin diye millet yanliş anliyor, ya duzelt ya sil konuyu, daha once alan 2.kez deneme alabiliyor onu yazdım ben
+1 adminovicAnlaşılır şekilde konu açar mısın reis link iletebilir misin
Türk Telekom mağazasina gidip aktif ediyorsunSms nerden aktif oluyor kimse bilmiyor
Ödüyor burası sıkıntı yok da arkadaş öyle bir girmiş konuya sms aktif edip bonus alabiliyorsunuz diye, sanki sms doğrulama bonusuymuş gibi anlatmış halbuki deneme bonusu. Alan da bir daha alamıyor denedim vermedi. Baştan aşağı yanlış bir konu olmuş yani.
Daha önce almışsın bide az önce 1000₺ idi 100/500 diye değiştiNumara doğrulama dedik SMS gelmiyor
Yok dostum şartları degistirip durmuş site ben yazdığim anda o sekildeydi ben 2.kez aldım şahsenÖdüyor burası sıkıntı yok da arkadaş öyle bir girmiş konuya sms aktif edip bonus alabiliyorsunuz diye, sanki sms doğrulama bonusuymuş gibi anlatmış halbuki deneme bonusu. Alan da bir daha alamıyor denedim vermedi. Baştan aşağı yanlış bir konu olmuş yani.
Doğrudur şu an benim dediğim şekilde bro yatırım şartı var, deneme bonusunda zaten yatırım şartı hep vardı bunların. Alan da bir daha alamıyor.Yok dostum şartları degistirip durmuş site ben yazdığim anda o sekildeydi ben 2.kez aldım şahsen
Konu Kilit. 🔐@Daimon kilit, tekrar vermeyi bırakmıslar sadece yenilere dönmüş yine