- 6,642
- 7,353
- 113
ustteki 10 bindi bendeki alttaki ayri limit haci usttekiyle elektronik alirsin da o 100 bini biilemedimkac cıkmıstı dost sana bu aynısımı hepsifinansmıydı bu ayrı bence
ustteki 10 bindi bendeki alttaki ayri limit haci usttekiyle elektronik alirsin da o 100 bini biilemedimkac cıkmıstı dost sana bu aynısımı hepsifinansmıydı bu ayrı bence
hepsiburada önce uye ol giriş yap hepsipay bölümü var ordan gir başvuru ordaHesap nasıl açtın nasıl başvuru yaptın dost
Eyvallah dosthepsiburada önce uye ol giriş yap hepsipay bölümü var ordan gir başvuru orda
Evet aldım ben .lazım olunca kendime veya arkadaşlarımdan da bozum yapmak için topluyorum kendi ama çok dengesiz limit dağılımı yapıyor ihtiyacın varsa hemen sipariş ver kafasına göre kapatıp açıyor . En az makas farkı olan apple telefon ve bilgisayarlarda oturduğun yerdeki telefonculara git de kutulu faturalı açılmamış cihaz getiricem 16 ne kadar verirsin de suan internette 64 falan en kötü 58 59 vermesi lazımgüzelmıs o zaman peşinat yoksa denneir sen daha önce aldın mı dost ?
Bende de var nasıl nakite donusturruz
Bu nedir kardeşim nasıl oluyor daha doğrusu ne dır anlatirmisin dm den rica etsem
Hepsi burada limitini nasıl nakite çeviririz bilgisi olan
Telefon sipariş edip satcanHepsi burada limitini nasıl nakite çeviririz bilgisi olan
Piyasasını bilmiyorumda sorun gardaşlarm kaçaBende de var nasıl nakite donusturruz
Ben alcam telefonda gardaşm hiç içimede sinmiyor 😁😁bu muhabbete bulaşmakTelefon sipariş edip satcan
Üstteki ile aldığında önden peşinat veriyorsun alttaki limit ile 3 taksitli alıyorsun peşinat yokPiyasasını bilmiyorumda sorun gardaşlarm kaça
Ben alcam telefonda gardaşm hiç içimede sinmiyor 😁😁bu muhabbete bulaşmak
Bulaşma o zaman dost yaniPiyasasını bilmiyorumda sorun gardaşlarm kaça
Ben alcam telefonda gardaşm hiç içimede sinmiyor 😁😁bu muhabbete bulaşmak