Deneme bonusundan kazancimi ödediler 250 tl
Ekli dosyalar
-
445.9 KB Görüntüleme: 162
-
247.9 KB Görüntüleme: 155
Senin gibi herşeye salça olup boş yapmıyorum, bildiğim konulara yorum yapıyorum. Adamın çekimini ödemişlerSana şuan 8 mesajla inanasım gelmedi aga
Tek kat çevirip 250 cekebiliyon mu
Dostum bu forum icinde taninan biriyim ben hem sen kimsin la ben boyle konusyon birader dikkat et yakmiyam seniSenin gibi herşeye salça olup boş yapmıyorum, bildiğim konulara yorum yapıyorum. Adamın çekimini ödemişler
La burda kaç kat çevrim yapmıssın hani tek kat demiştin 😂Deneme bonusundan kazancimi ödediler 250 tl
Şaka gibi laTek kat çevirip 250 cekebiliyon mu
ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın, sen kimi tehdit ediyorsun deneme kovalayan şahıs, çok boş yaptığın için forumda adın boş yapan diye çıkmış olabilir evetDostum bu forum icinde taninan biriyim ben hem sen kimsin la ben boyle konusyon birader dikkat et yakmiyam seni
Ne gibi 😋 deneme derken😂ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın, sen kimi tehdit ediyorsun deneme kovalayan şahıs, çok boş yaptığın için forumda adın boş yapan diye çıkmış olabilir evet
Tek kat ceviriyonda 2000 tl yapman lazım bakiyeni 250 çekebilesin sitede deneme bonusu çevrim çekim şartlarına bak ben 78 tl ile 2000 i geçtim olay buLa burda kaç kat çevrim yapmıssın hani tek kat demiştin 😂
Lisans sahte neyini açıklayayım bu sitede arkadaşıma wild wild riches 3 wild geldi böyle birsey mümkün değilBen bu siteden oynuyorum sorun yaşamıyorum lütfen kanıt gösterir misin
Yatırım yaptığın çekimlerde 1 ay içerisinde sonuçlanır herhaldeÇekim verdim gün içerisinde sonuçlanır dendi
Dost site elamanı 😂😂kudursun birakLisans sahte neyini açıklayayım bu sitede arkadaşıma wild wild riches 3 wild geldi böyle birsey mümkün değil
Sahte mahte ben bilemenko ben çektim vallaLisans sahte neyini açıklayayım bu sitede arkadaşıma wild wild riches 3 wild geldi böyle birsey mümkün değil
Inanmayın😂😂Sahte mahte ben bilemenko ben çektim valla))
OkTek kat ceviriyonda 2000 tl yapman lazım bakiyeni 250 çekebilesin sitede deneme bonusu çevrim çekim şartlarına bak ben 78 tl ile 2000 i geçtim olay bu
Üstte çekim resmini attım bi daha bakInanmayın😂😂
Sâdece havale mi cekebiliyonSahte mahte ben bilemenko ben çektim valla))
Yaw gardaş siz niye herşeyi ciddiye aliyosunuzÜstte çekim resmini attım bi daha bak
Ya sen harbiden beyin özürlüsün çok ciddiyim git tedavi ol boş boş burda gezeceğin normal hayatındaki işine odaklan adam gibi yorum yap bi yerin sıkışınca hemen site elemanını yapıştıryırosun sende redkitin metresisin o zaman bende bu kalıba koyuyorum seniDost site elamanı 😂😂kudursun birak
Bilmiyorum ben havale ile cektimSâdece havale mi cekebiliyon