- 17,489
- 8,270
- 113
dedik bu lig 90 dan sonraatıyor
@Erhan2121 dost dakika tahmini nasıl kapmışmıyım bişiler90+3 3-0
Vala öyle kain gibi adamsın mübarek@Erhan2121 dost dakika tahmini nasıl kapmışmıyım bişiler
Sadece uzmanlar bunu tahmin edebilrdi zaten tebrikler dost@Erhan2121 dost dakika tahmini nasıl kapmışmıyım bişiler
herkes kupon tutturuyor bizde para yok moralim bozulduSadece uzmanlar bunu tahmin edebilrdi zaten tebrikler dost
Gitti adam yine haram yemedin dost 😁Kral sen 1k dağıt 2 kisiye rol parasi ver daha ne kazanıyorsan kendine kazan diyorum sonuçta bir daha maçlara girecen
Yaw adam kupon paylaşmış kupon gelmiş rolling konusu değil ki kupon gelmiş diyorum 2 kisiye rolling parasi ver bari 5 6 kişi kazanır diye dedimGitti adam yine haram yemedin dost 😁
Ben de diyom ki son haram yeme umudumuz da gitti hggYaw adam kupon paylaşmış kupon gelmiş rolling konusu değil ki kupon gelmiş diyorum 2 kisiye rolling parasi ver bari 5 6 kişi kazanır diye dedim
Cok şükür diyelim o zamanBen de diyom ki son haram yeme umudumuz da gitti hgg
Çeneni yorma erhanım. Bugun hepimiz şınav vaziyeti aldık. Yatıp uyuyalımYaw adam kupon paylaşmış kupon gelmiş rolling konusu değil ki kupon gelmiş diyorum 2 kisiye rolling parasi ver bari 5 6 kişi kazanır diye dedim
İyi demişsin bunda kötü bişey yokkiYaw adam kupon paylaşmış kupon gelmiş rolling konusu değil ki kupon gelmiş diyorum 2 kisiye rolling parasi ver bari 5 6 kişi kazanır diye dedim
Valla bilmiyorum millet kazansada kaybetsede trip atıyor anlamadim bendeİyi demişsin bunda kötü bişey yokki
Bişey olmaz alıştık şinav çekmeye birgün bizde cektiririz elbetÇeneni yorma erhanım. Bugun hepimiz şınav vaziyeti aldık. Yatıp uyuyalım
30 bin maaşla kumar mı oynanır kankaAdam once jojoya atti falan 30k maasini gömmüs sitelere soylemiyor ama 5k hala zararda onu da kaybetmesin de gerisi onemli d3egil yoksa gelecek qydaki maaşta kasa 30k hedef 100k borcum diyecek
Aynen öyle dost zararı olmasında maaşını cikartsinda gerisi boşAdam once jojoya atti falan 30k maasini gömmüs sitelere soylemiyor ama 5k hala zararda onu da kaybetmesin de gerisi onemli d3egil yoksa gelecek qydaki maaşta kasa 30k hedef 100k borcum diyecek
Oynuyorlar işte surekli oynayip borcu 100k yapinca her ay maasi gomuyorlar30 bin maaşla kumar mı oynanır kanka