- 5,212
- 4,384
- 113
Başarılarının devamını dilerim kardeşimBiz azmi Kolombiya ligini takip ettik son dakika gol demek
Başarılarının devamını dilerim kardeşimBiz azmi Kolombiya ligini takip ettik son dakika gol demek
Ben golun geleceğine adim kadar emindim ama evden bekliyordum depin atması suprizdi o kadar
Bilmiş sayıyorum ben pasto iyi diyo diğer takım atiyo demiştim ben diyo napsinhani 3/0 di futbol cahili
2.66 oran diyen sen degilmiydin bende o gol gelecek demedimmi biat et hemenbiat et hemen
Bol sansArkadaşlar anca gecenin zararı çıktı kusura bakmayın biraz daha devam edicem gelirse diğer bekleme alanında o zaman paylaşırız inşallah
Bilmiş sayıyorum ben pasto iyi diyo diğer takım atiyo demiştim ben diyo napsin
Arkadaşlar anca gecenin zararı çıktı kusura bakmayın biraz daha devam edicem gelirse diğer bekleme alanında o zaman paylaşırız inşallah
Uzuluyo böyle konuşunca biz geliştirmesi lazım kendini @Erhan21212/1 duom bide bana laf atio bilmion diye
Bol şanslarArkadaşlar anca gecenin zararı çıktı kusura bakmayın biraz daha devam edicem gelirse diğer bekleme alanında o zaman paylaşırız inşallah
Oylar erhanimaKral 2 kisiye bi rol parası atsan bari bizde bir rol yapsak kazansak arkadaşlara dağıtsak 500 iki kişiye versen yeterli zaten rol için yinede sen b7lirsin
Yazdıklarımdan bu sonuç mu çıkıyor ?Kral 2 kisiye bi rol parası atsan bari bizde bir rol yapsak kazansak arkadaşlara dağıtsak 500 iki kişiye versen yeterli zaten rol için yinede sen b7lirsin
Bu mac 3.5 ust olur ne alti ne hali Meksika ligini hiç takip etmiyormusun
Dost maç sonu burda olBu mac 3.5 ust olur ne alti ne hali Meksika ligini hiç takip etmiyormusun
Yazdıklarımdan bu sonuç mu çıkıyor ?
Ben 7 24 burdayımDost maç sonu burda ol