- 7,215
- 1,579
- 113
Tebrikler dost
Bol şansBu gece herweyi deniyoruz bakalım.
Kasa atarak 3 adım gideceğim. Duruma göre kisi ve miktarı belirleriz hepimize nol şans
Eywallah 😃Arkadaşlar yarın konuya bakicam ona göre dm atarım birqz yoğunum
Biz uyuyakalmisiz gelemedin mi daha dostArkadaşlar yarın konuya bakicam ona göre dm atarım birqz yoğunum
Dost 2. Adım da uyuya kalmışım şansım var mıArkadaşlar yarın konuya bakicam ona göre dm atarım birqz yoğunum
Hayır etiket tebrik şartı vardıDost 2. Adım da uyuya kalmışım şansım var mı
Tebrikler @egehandro @Barrios @Metings1905 falan sabaha kadar takipdeydik unutulmaz inşallah gerçi ege bir ara uyuyakaldı@heineken00 Tebrikler dost gece gece keyifli yolculuk olmuş. En kötü gün böyle olsun.
10 dk gözünü dinlendirdi hemen uyandırdım ben o kadarını sorun etmez heinekenTebrikler @egehandro @Barrios @Metings1905 falan sabaha kadar takipdeydik unutulmaz inşallah gerçi ege bir ara uyuyakaldı
Poker buddy olduk biz onunla ya hesap onda 🤣 dm yakar uyanınca o10 dk gözünü dinlendirdi hemen uyandırdım ben o kadarını sorun etmez @heineken00
Zincir oluşturalım o zmn mümkünsePoker buddy olduk biz onunla ya hesap onda 🤣 dm yakar uyanınca o
Yok heiken iyidir etmez10 dk gözünü dinlendirdi hemen uyandırdım ben o kadarını sorun etmez heineken
Beni tebrik etmişsin kupon sahibi ben değilim ama emin ol ki en az kendim kazanmış gibi sevindim dostumuzun kazanmasına ...Tebrikler @egehandro @Barrios @Metings1905 falan sabaha kadar takipdeydik unutulmaz inşallah gerçi ege bir ara uyuyakaldı
Parası olan herkesi tebrik ederbilriiz ahahaBeni tebrik etmişsin kupon sahibi ben değilim ama emin ol ki en az kendim kazanmış gibi sevindim dostumuzun kazanmasına ...
O yüzden tebliğini kabul ediyorum dost![]()
PyajajajParası olan herkese tebrikler