- 6,394
- 2,445
- 113
Birazdan açarım arkadaşlar rolü takipte kalın
Kesnee bereket dostArkadaşlar sizden ricam kazanacak şekilde roll yapıp en azından sizde faydalanın rolü takip edenlrrdr kazansın.
500 tl roll parası en fazla 3 adım.
Kazancin 3 te 2 si kendinin 3 te 1 ini dağıtsın.
Hepinize hayırlı geceler.
Ben parayı @butragueno atıyorum o size atar.
Tamamdır Kesene bereket dost🙏Arkadaşlar sizden ricam kazanacak şekilde roll yapıp en azından sizde faydalanın rolü takip edenlrrdr kazansın.
Senden ricam özellikle burada veremediklerimize başarılı olursanız vermeye çalışın olur muKesnee bereket dost
bana ver dost ortadan tüyeyimArkadaşlar sizden ricam kazanacak şekilde roll yapıp en azından sizde faydalanın rolü takip edenlrrdr kazansın.
Olur dost tabikiSenden ricam özellikle burada veremediklerimize başarılı olursanız vermeye çalışın olur mu
Sen tenisciydin dimi?Eywallah dost yapalım güzel bi roll
İyi geceler tskr edrrizArkadaşlar sizden ricam kazanacak şekilde roll yapıp en azından sizde faydalanın rolü takip edenlrrdr kazansın.
Aynen dostSen tenisciydin dimi?
o öyle yapmiyor tanidiği kafasindaki kişileri seçer beni rolll takipden soğuttu sayesinde rollere girmiycem artik. gecenz güzel olsn dürust arkadaşlar için soyledim.Senden ricam özellikle burada veremediklerimize başarılı olursanız vermeye çalışın olur mu
Sen bana uymazsin teniste uykum geliyor senin rolle gelemem 😁Aynen dost
olur olur aksam olur sabah olur ....Olur dost tabiki
Belki basket yaparım belli olmaz bakalım maçlaraSen bana uymazsin teniste uykum geliyor senin rolle gelemem 😁
Hayirli ge elerPara gönderildi herkese hayırlı geceler
Olemige girme tartışma cikar yokdan ban yiycen herkes secilemezdi kardeş takip eden çöktü sans bize gulmedi de geçolur olur aksam olur sabah olur ....
Eyw iyi geceler şansın daim olsunPara gönderildi herkese hayırlı geceler
birak allah askina bu kacinci oldu ayni sey neyse dogru polemik icin konusmadim her neyse bisey demiyorm kimseye BEN BUNDAN SONRA HİC BİR ROLLE GİRMİYCEM TAKİP ETMİYCEM baska sozum yokOlemige girme tartışma cikar yokdan ban yiycen herkes secilemezdi kardeş takip eden çöktü sans bize gulmedi de geç
Bende ya roll denilen şey şöyle olmalı mesela konuyu açan 3 4 herneyse adım yapsın ve takip edenleri çekiliş yap sayfasından çeksin atsın paramızı bu şekil çok saçma kafasına göre eleman mı seçilirbirak allah askina bu kacinci oldu ayni sey neyse dogru polemik icin konusmadim her neyse bisey demiyorm kimseye BEN BUNDAN SONRA HİC BİR ROLLE GİRMİYCEM TAKİP ETMİYCEM baska sozum yok