- 80,244
- 53,079
- 113
Valla onu bilmiyomda bunlar hem saglam hem limitte iyi diye dedim %10 da kayip varArkadas bonusu falan varsa ilk yatırımda alabiliriz sana suat
Valla onu bilmiyomda bunlar hem saglam hem limitte iyi diye dedim %10 da kayip varArkadas bonusu falan varsa ilk yatırımda alabiliriz sana suat
Farketmez dost ama payco yatir cek havalede bu ara sikinti olabiliyorIkisinide üyeliğim var ama yatırım yaomadim hangisini tavsiye edersin
Okey oraya atayimValla onu bilmiyomda bunlar hem saglam hem limitte iyi diye dedim %10 da kayip var
Ama uzun sürer arkadaşlar, ona göre takip etmek isteyen etsin kimsenin hakkına girmek istemem0, post: 7299101, member: 73789"]
İyi yaptin
Valla 20 yıldır havale yapıyorum sıkıntı olmadı bence dijitaller daha sıkıntı olacak fislenmek içinFarketmez dost ama payco yatir cek havalede bu ara sikinti olabiliyor
Sabaha kadar sürer mi 😁😁Ama uzun sürer arkadaşlar, ona göre takip etmek isteyen etsin kimsenin hakkına girmek istemem
Şu an aşağı yukarı 4 saatlik yolum kaldı antalyaya o kadar sürer diye düşünüyorumSabaha kadar sürer mi 😁😁
Ama uzun sürer arkadaşlar, ona göre takip etmek isteyen etsin kimsenin hakkına girmek istemem0, post: 7299101, member: 73789"]
İyi yaptin
Yok gecen nisantasi havale cekti betboxtan odendi yazdi gelmedi sorun yasadi ondan dedimValla 20 yıldır havale yapıyorum sıkıntı olmadı bence dijitaller daha sıkıntı olacak fislenmek için