- 2,603
- 1,360
- 113
Tutsun kimse uzulmesinaga ya hayırlısı olsun bak üzülecem ben .
Tutsun kimse uzulmesinaga ya hayırlısı olsun bak üzülecem ben .
Bol sans 30 dk sürer bu
umarım.Tutsun kimse uzulmesin![]()
Yazdı ,adamdaki rahatlık evlere şenlik. Kalbim temiz , icim rahat diyor hala. Allah şahit bu adam yüzünden forumdan gidicem. Ödemem gelsin yollicam diyor hala travma yarattı bende hayatımda böyle rahat adam görmedim , göremeem deCevap yazdimi Zlatan ? Ah be kardeşim ortalık kari gibilerle dolu suç sende atamaycaktin iyilik yaparsın kötülük bulursun
Bol sans
Çekiliş mi olcak kendisi mi secicek anlamadimHadi bakalım hedefe ulas ihtiyaç sahibine ver dostumgönlüm @TheBettor yana
Çok var dostum çok temizlik şartYazdı ,adamdaki rahatlık evlere şenlik. Kalbim temiz , icim rahat diyor hala. Allah şahit bu adam yüzünden forumdan gidicem. Ödemem gelsin yollicam diyor hala travma yarattı bende hayatımda böyle rahat adam görmedim , göremeem de
Sağolasın dostum kime çıkarsa çıksın önemi yok arkadaş kazansin gerisine yine seviniriz eksik olmaHadi bakalım hedefe ulas ihtiyaç sahibine ver dostumgönlüm @TheBettor yana
Seçici olmak lazım dostumSağolasın dostum kime çıkarsa çıksın önemi yok arkadaş kazansin gerisine yine seviniriz eksik olma