Bencede begenenlerden alma totemcilerden al.begenip giden cok.adil olmazHadi bakalım hak edene çıksın bursa sonuna kadar duran kazansın . Bence sen secseydin @kayaahmet25
Bencede begenenlerden alma totemcilerden al.begenip giden cok.adil olmazHadi bakalım hak edene çıksın bursa sonuna kadar duran kazansın . Bence sen secseydin @kayaahmet25
Yada @emreyagmur kardeşimiz yapsinBeğenenlerden al zaten 13 kişi var
Az bekle yapma çekimiçekilişe kimler dahil onu bana söylersen yapim
Kar des shellac yapsın sen dur13 kişiyi alıyorum ok 3 kişi mi bide kendimi katim mi
Valla sana dediğim gibi yorumlara bak tart hak eden kimse onlara ver sonuçta senin le beraberlerAz bekle yapma çekimi
bekliyorum broAz bekle yapma çekimi
bekliyorum bro
Emre yapaydi halledeydik hemen mg ya.ulan kuponu tutturmak bi mesele cekilis cekilis yaptirmk bi mesele cekiliste cikmak bi mesele ciksa cikan parayi 100 yapip cekmek ayri bi meselebekliyorum bro
Hiç sormaEmre yapaydi halledeydik hemen mg ya.ulan kuponu tutturmak bi mesele cekilis cekilis yaptirmk bi mesele cekiliste cikmak bi mesele ciksa cikan parayi 100 yapip cekmek ayri bi mesele
Dost takip edenler içinden alırsan daha mahkul'dür bakarsın kimler takip etmiş onlardan seçersinAz bekle yapma çekimi
3. Syfadan beei olan samet ben ve ramo var.Hiç sorma![]()
Onlara bakıyorum da uzun sürecek gibi mobildeyimDost takip edenler içinden alırsan daha mahkul'dür bakarsın kimler takip etmiş onlardan seçersin![]()
Kacirdigim varsa k bakmasin ben bunlari gordum3. Syfadan beei olan samet ben ve ramo var.
Sonunda helal modum . Adil olan bu zatenDost takip edenler içinden alırsan daha mahkul'dür bakarsın kimler takip etmiş onlardan seçersin![]()
kardeş ben 2 gündür burdayım dün sabaha kadar totemdeydik3. Syfadan beei olan samet ben ve ramo var.
B3n baktim kards bn samet ramo bide 1 msj musleradan varOnlara bakıyorum da uzun sürecek gibi mobildeyim![]()
Ozur kards sende vardin vardin aklimda tutamadim mg.affetkardeş ben 2 gündür burdayım dün sabaha kadar totemdeydik
Zaten 5 sayfa nerden bakarsan bakB3n baktim kards bn samet ramo bide 1 msj musleradan var