- 2,037
- 2,088
- 113
Yanına necaxa 1.5 üst ekleyelim dedim ben dr başkan pek sıcak bakmadı galibaŞu paraya 1.4 riske edilmez demiyelim arkadaşlar gitti 1.4 oran burdan 1 gol gelecekti 100 lira kasa kara geçecekti.
Oran 1.4 nesi var 1.15 1.18 değil ki
Yanına necaxa 1.5 üst ekleyelim dedim ben dr başkan pek sıcak bakmadı galibaŞu paraya 1.4 riske edilmez demiyelim arkadaşlar gitti 1.4 oran burdan 1 gol gelecekti 100 lira kasa kara geçecekti.
GoldeGeldiŞu paraya 1.4 riske edilmez demiyelim arkadaşlar gitti 1.4 oran burdan 1 gol gelecekti 100 lira kasa kara geçecekti.
nba sakat be kardesNew orlens 3.c ust bnce
Baskan kendi bildiğini oyna .güvendiğin NBA söyle bakalım dostum yapalım
bol şansson maçımız beyler 1 gol olursa rolling tamamdır..
![]()
1 gol kesin gelir 4 garanti demistim shellac 4.5bust olurmu demisti4.5 ustu 1.65 veriyor
Hadi bakalım bu kadar geldi gitmesin burdan sonra bol şansson maçımız beyler 1 gol olursa rolling tamamdır..
![]()
Keske girmseydin buna zamaninda girmeliydik.hic yoktan 3.5 aticaz simdi.neyse bol sans bakalim bakalim bn maca geciyorumson maçımız beyler 1 gol olursa rolling tamamdır..
![]()
gelicek kardesim 4.5 gol olurmu dediginde bana kacti 4.5 orani ozamankison maçımız beyler 1 gol olursa rolling tamamdır..
![]()
Erken gelir 75 e kadar atarKeske girmseydin buna zamaninda girmeliydik.hic yoktan 3.5 aticaz simdi.neyse bol sans bakalim bakalim bn maca geciyorum
Atarsa ev atar yine dep zorgelicek kardesim 4.5 gol olurmu dediginde bana kacti 4.5 orani ozamanki