- 18,515
- 16,838
- 113
Sende gıcık oluyosun di mi şu Metin’e 🤣 konuyu sabote ediyor gereksizDostum adam açıklamadan ben nasıl kim olduğunu söyleyeyim kimse kim boşverelim
Sende gıcık oluyosun di mi şu Metin’e 🤣 konuyu sabote ediyor gereksizDostum adam açıklamadan ben nasıl kim olduğunu söyleyeyim kimse kim boşverelim
Kendıne yandaş arama çabaları 😀Sende gıcık oluyosun di mi şu Metin’e 🤣 konuyu sabote ediyor gereksiz
PujahajajSende gıcık oluyosun di mi şu Metin’e 🤣 konuyu sabote ediyor gereksiz
Olum mesela mrlbra da bana çok kez ödül attı adam gibi adam parası o, ben senin için dedim enayi parası diye 🤣Adam ödül alınca enayi parası diyor verınce yatırım dıyor degısk kafa
@Mrlbra kaybetmek ıstemıyor puhahaOlum mesela mrlbra da bana çok kez ödül attı adam gibi adam parası o, ben senin için dedim enayi parası diye 🤣
Tamam güldük eğlendik 2k at çekim yapcaz 🤣🤣🤣Çiftlik bank daha iyidir puajaj
Ne çekimiTamam güldük eğlendik 2k at çekim yapcaz 🤣🤣🤣
Suhssjsjsjsksksksk kavgada söylenmez aqq buOlum mesela mrlbra da bana çok kez ödül attı adam gibi adam parası o, ben senin için dedim enayi parası diye 🤣
Bisi dicem konu kapancakNe çekimi
Sen o adama yanaşmadan önce flörtleşiyodum ben onunla 🤣 bi gün zora düşme ona da sataşmaya başlarsın sen metinnnnn ah metinnnnbb keşke bi 5 gün daha tatile çıksan@Mrlbra kaybetmek ıstemıyor puhaha
Orasını karıştırma ulu orta söylenmez 🤣🤣Ne çekimi
Aynen tamam akşama sakla kendini akşam ezerim ben seni sabret birazBisi dicem konu kapancak
@Mrlbra ne diyo buSen o adama yanaşmadan önce flörtleşiyodum ben onunla 🤣 bi gün zora düşme ona da sataşmaya başlarsın sen metinnnnn ah metinnnnbb keşke bi 5 gün daha tatile çıksan
Dövüşmeyin guzularım@Mrlbra ne diyo bu
Dm geliyorumOrasını karıştırma ulu orta söylenmez 🤣🤣
Dm at dedık kac kere dıcezDövüşmeyin guzularım
Gelebilirsen gel 🤣🤣🤣Dm geliyorum
Harbi çekim yapcan sandım aq duygularımla oynadınGelebilirsen gel 🤣🤣🤣
Yapcam zaten aq🤣🤣🤣Harbi çekim yapcan sandım aq duygularımla oynadın