- 18,515
- 16,838
- 113
Evet enayi parası çok keyifli gelmistiHatılıyormusn sana 250 roll actırmıstım ozamanın parası
Evet enayi parası çok keyifli gelmistiHatılıyormusn sana 250 roll actırmıstım ozamanın parası
Aga 1k istedik 2k atmışsın sağol 😅Ödül özelden verilmiştir
Vay be demek öle bakıyorsun burdan aldığın ödüllere duyun mıllet duyun @Mrlbra sende duyEvet enayi parası çok keyifli gelmisti
Puahahhaaj edepsizVay be demek öle bakıyorsun burdan aldığın ödüllere duyun mıllet duyun @Mrlbra sende duy
Hangi zamanın 1990ların zamanı mi 😅😅Hatılıyormusn sana 250 roll actırmıstım ozamanın parası
2 ver 4 al dedin ondanAga 1k istedik 2k atmışsın sağol 😅
Dostum şu an bişey yok işi vardır herhalde dostumuzun gelir birazdan@Barrios reis durum ne şimdi başka kupon mu gelecek
La 2 hafta önce pokerden 40K para vurdu 4 kişiye 250₺ attı yatırım yaptığını sanıyo 🤣 bende inceledim hesapları bende atmışım buna bi ara 250₺ 🤣Hangi zamanın 1990ların zamanı mi 😅😅
Yoksa vermezdin yani 🤣2 ver 4 al dedin ondan
Reis profiline gümledim kusura bakmaDostum şu an bişey yok işi vardır herhalde dostumuzun gelir birazdan
Eskiden sevdiğim kadınYoksa vermezdin yani 🤣
Çok iyi la 😂Reis profiline gümledim kusura bakma
Seversin ajajajReis profiline gümledim kusura bakma
Dostumuz carmelo Anthony mı eskı nıckıDostum şu an bişey yok işi vardır herhalde dostumuzun gelir birazdan
Ya susSeversin ajajaj
Bu işler yatırım gözüyle bakılıyorsa kimse kimseye yalandan dost demesin 🤣🤣🤣La 2 hafta önce pokerden 40K para vurdu 4 kişiye 250₺ attı yatırım yaptığını sanıyo 🤣 bende inceledim hesapları bende atmışım buna bi ara 250₺ 🤣
Dostum adam açıklamadan ben nasıl kim olduğunu söyleyeyim kimse kim boşverelimDostumuz carmelo Anthony mı eskı nıckı
Adam ödül alınca enayi parası diyor verınce yatırım dıyor degısk kafaBu işler yatırım gözüyle bakılıyorsa kimse kimseye yalandan dost demesin 🤣🤣🤣
Metin’e anlat bunu 🤣Bu işler yatırım gözüyle bakılıyorsa kimse kimseye yalandan dost demesin 🤣🤣🤣
Çiftlik bank daha iyidir puajajBu işler yatırım gözüyle bakılıyorsa kimse kimseye yalandan dost demesin 🤣🤣🤣