- 23,140
- 11,826
- 113
Adının dillenmesini istemiyor zaten çoğumuz hem fikiriz bu konuda da kimse kim helal olsunHerkese dokunduysa ve sağlam dokunduysa ptr'dan başkası degildir bence. 😁
Adının dillenmesini istemiyor zaten çoğumuz hem fikiriz bu konuda da kimse kim helal olsunHerkese dokunduysa ve sağlam dokunduysa ptr'dan başkası degildir bence. 😁
Kendisi açıklamadan bişey diyemem dostumTahmin ettiğim kişi mi barrios kardeş 🤣
Rüyanda mjıEgenin rolleri iyidir bol şans yazmadan won oluyor rollleri
Sponsorlu roll olursa yapmıyom kendi param olursa yapıyom 🤣 öyle keyifli olmAma en son gidip 5.60 orana basıp kaybediyor doymuyor çünkü
Ben açıklamaya ihtiyaç duymadım barrios kardeş kaybeden kankam 🤣Kendisi açıklamadan bişey diyemem dostum
Ölü toprağını attık olm 🤣Rüyanda mjı
En son roll yapması için para attım 2047 de yapacağım abi dedi . Bekliyoruz heyecanla@ferdikadıoğlu da iyi dağıtım yapar 10k kazanırsa 10k milletten ister
Ben uyurken mi aq ajajaÖlü toprağını attık olm 🤣
Senin rollerde tek wonumuz yok yalnız 🤣 var mı la yoksaBen uyurken mi aq ajaja
Ben genelde bolşans demeden geçmiş olsun diyesim geliyor sana ve @butragueno yaÖlü toprağını attık olm 🤣
2047 de olmasada 2057 de yaparEn son roll yapması için para attım 2047 de yapacağım abi dedi . Bekliyoruz heyecanla
Ben hiç rolm yapmadım aw 🤣Bu rollingciler birbirini niye çekmiyor arkadaş aynı meslekdaşsınız puhahahahah
Bol şans dediklerinde won yazıyoruz 🤣Ben genelde bolşans demeden geçmiş olsun diyesim geliyor sana ve @butragueno ya
Bilmiyorum ki 🤣Senin rollerde tek wonumuz yok yalnız 🤣 var mı la yoksa
Demek ki forumda çekiliş yapmamak gerekiyor 🤣🤣 çekiliş olsa şu kuponun beğeni 300 falan olurdu 12 13 beğenide kalmazdı
Kanka roll mü gelirse çekiliş mi dersen, gelirse çekiliş derim yav özgürsün bi kere 🤣 roll olunca hangi maça kaç ₺ basacağını falan yazıyolarBilmiyorum ki 🤣
Sen kimdin taniyamadim aslanimBen genelde bolşans demeden geçmiş olsun diyesim geliyor sana ve @butragueno ya
Senin kuponlar 80 100 k olunca roll değil beklemede daha doğru oluyor malboro kardeşimBen hiç rolm yapmadım aw 🤣